icegul 58 kilo ile hamile kaldım. İlk 3 ayda 1 kilo verdim 57 oldum Aydan sonra aldıkca alıyorum 😢 Şuan 25 +2 yiz 67 oldum yani başlangıca göre 9 kilo aldım. Ve daha 3 ay daha var. Hızlı mı gidiyorum sizce. Napmam lazım
Cnsugur icegul bünye ve vücutla alakalı galiba canım benim vücut hemen kilo alıyo ve hemen geri veriyo bende 62 ile kaldım 29. Haftayız 72 kilyoum
cagla24 icegul hamilelik sürecim boyunca 17 kilo aldım doğumdan çıktığımda 5 kilosu gitmişti bebeğim 13 günlük bi 1.5 kilo daha gitti toplamda 6.5 kilo verdim 50 ile hamile kalıp 67 ile doğuma gitmiştim 🙊 demek istediğim doğumdan sonra veriliyor bence çok takmayın tadını çıkarın
Selinbam icegul çok takma benmde şu an 19. Haftadaym 6 kilo aldm 15 kilo kadar normal zaten toplam alınan
icegul Selinbam son 3 ayda daha çok alınıyo diyolar. Aslında asıl korkutan o beni. Zaten 10 kilo aldım bi 10 daha almam inşallah 3 ayda
Selinbam icegul olsun alsan nolcak bebek sağlıklı doğsun hepsine değmez mi bi de insan az yiyeyim dedikçe yiyesi geliyo en iyisi bu konuyu düşünmemek 😎
HifaZehra34 icegul ben şuan 28+2 yim son 1,5 haftadır filan aynı kilodayım iştahımda aynı bi arkadaşımın 7. Aydan sonra kilosu sabit kalmıştı doğuma kadar kişiden kişiye değişiyo bence kilo alma işi
Selma_123 Bende aynı durumdayım 49 kiloyla hamile kaldım 24 haftadayım 62 kiloyum şuan 11 kilo aldım çok fazla dedi doktprum diyet verdi aslında okadarda yemiyorum ama anlamadım inş bende bundan sonra almam
Dilara1503 Selma_123 bende 11 kilo aldım haftamız aynı bence aşırı yemiyorum bünye ile alakalı bende zayıf hamile kaldım toplam 20 alsam yeter geri veririm hemen diye düşünüyorum
icegul Cnsugur hiç değilim. Şuan bile 9 kilo neremde bilmiyorum. Bi yanaklarım bise göbüşüm büyüdü. Gerisi aynı
E-v-A101 icegul bence gayet normal ben de 66 ile başladım 26+3 olduk 72 oldum Başlarda altı kilo verdim. Sonra birden aldım ama doktor çok normal dedi
Bsnjsksnnnskm icegul bende hemen hemen aynıyım aslında ekstra aşırı yemiyorum inş bebek kilo alır bnde 68 kiloyla hamilleligi bitiririm benimde 3.5 ayim var daha 😊