9 aydır bu uygulamayı takip ediyorum. Hep burdan bilgiler alarak bişeyler yapıyodum neyse Doğuma geceyim öncelikle hep doguramıcam gibi bi his vardı nasıl yapıdan diyodum çok korkuyodum ilk dogumumdu kalcam da sorun vardı ve normal mi sezaryen mi olacağı da belli değildi doktorum sancın gelince bakarız diyodu. Doğuma bi hafta kala falan kasıklarımda aşırı agrılar vardı batıyordu adet agrısı gibi oluyodu. Doğumdan bi kaç gün önce muaneyeei gittm alttan muane etti 1 cm açıklık var bugün yarın gelir dedi bende daha çok strese girdim 10 mayıs gecesi 2 de bi acı hissettim karnım da WC’ye kalktım bi iki kere lekelenme gördüm ama Doğumun geldiğini hala anlamamıştım sonra uyumaya çalıştım olmadı gerçekten dogum sancısı çok belli anlarsınız yani😌 sonra saate baktım 15 dakka da bi agrı giriyor esimi uyandırdım gece 4 de hastaneye geldik 3 Cm açıklık varmış yatırdılar beni çok korkuyodum sancılar giriyordu ama nefes alarak atlatıyodum sancı gidince gözümü kapatıp dinlenmeye çalışıyordum cünkü Doğuma giderken bana enerji lazımdı kendimi yormamaya calıstım sonra suni sancı verdiler bi iki saat sonra sancılar sıklaştı 5 dakka da bi oldu doktor geldi baktı 8 cm olmuş hemen Doğuma aldılar çok farklı bi duyguydu Doğum da hemen suyumu patlattı doktor ıkınma hissi geldi ıkınıyodum ama sanki o an dünya da değildim 15 dakka sonra ogluşum bi çıktı o kadar rahatladım ki normal doğumu herkesin yaşamasını isterim mucize gibi şimdi oğlum sağlıklı yanımda sakın normal dogumdan korkmayın Benim gibi hayatınızı zehir etmeyin o an gelince allah yardım ediyo 🙏🏻😌❤