Ftmklbk BNNRTNCKLC 5. Haftanın sonuna doğru başladı şu an 11 haftalık tam gaz devam 😔😔 bulantı sorun değil de kusmak çok kötü oluyo
KubosM BNNRTNCKLC Canım benimde 5nci haftamda başladı. 16da bitmişti o sürede hayattan sogumustum resmen
eymenMomy_ BNNRTNCKLC daha güzel ya😁vallah ben hep hiç kusmayan hamile ama belirtisi olmayan insanlara özenirdim. Gerçekten mide bulantısı kusma çok rahatsız edici bir durum😣
BNNRTNCKLC eymenMomy_ Valla bende şaşkınım beklemezdim böyle bi durum 😅 kusma ve mide bulantısı aşırı sinir bozucu bi durum 😖 şimdi olmadıysa sonra da olmaz diyorum bakalım hayırlısı 🙂
Elif_kaya BNNRTNCKLC bende seninle aynıyım 6+3 benimde mide bulantısı kusma yok diyordum dün başladı benimde🥺 sabah erken saatte uyanıyorum ve uyuyamıyorum birdaha bulantı yüzünden çok şiddetli oluyor herlade böyle devam edicek benim. İnşaAllah senin olmaz 🙏
haziranin25i BNNRTNCKLC evet atlattım. Doktorum ilac vermemiş olsaydı daha da beter olurdum 🥺 Sizde bir an önce atlatırsınız inşallah 🧿🤲🏼
BNNRTNCKLC Elif_kaya Evet değişiklik gösterebilir bu durum . Çok geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah 🙏🏻
okroya Ben 6. Haftada mide bulantısı 8-24 arası ise kusma oldu hergün ve bazen günde bikaç sefer oluyodu. 24-27 arasında rahattım.27 den sonra yine sabah bulantı oluyo ama kusma olmadı çok şükür şuan 29 haftalığım
Busra34ybg BNNRTNCKLC 7de başladı ve 13 e kadar devam etti 16 suan ara ara oluyor yine özellikle çok acıkınca yada yemeklerden sonra