akcayaanneoluyorum cilekreceli Bende de senelerdir var. Bir süre ilaç kullandım sonra bıraktım. Gebelik döneminde aşırı arttı. Gündüz bile uzanırken uyurken bacağım atıyor 😅 Valla sallıyorum, kalkıp dolanıyorum öyle buldum hafifletme yolunu 🤷🏻♀️
Ipek0z cilekreceli eğer kramplardan bahsediyorsanız muhakkak doktorunuza söyleyin hemen magnezyum yazıyor. Benim de çok kramplarım vardı şimdi çok şükür hiç yok
ipekipek Ipek0z 2 aydır kullanıyorum magnezyum ama hiç geçmedi maalesef, şimdi günlük maden suyu içeceğim birde extra olarak bakalım umarım hafifler
Ipek0z ipekipek gerçekten mii 😕 benim ağrılarımı hemen kesti valla. İnşallah senin de ağrıların geçer bir an önce 🙏
Papatyamsi cilekreceli ben gece bacagimin agrisindan uyuyamiyorum siz de de mi öyle oluyor ben simdi bu postu okumayana kadar nedenini bilmiyordum gebelikle mi alakasi war ?
Mercimeginannesi123 cilekreceli kızceler ben yaşamadım ama babam senelerce çekti bbbu durumu en son cözğm olarak pijamasını çorabın içine koyarak uyumaya başladı çok şükür o günden beri rahat Bi deneyin derim belki sizde de işe yarar :)
cilekreceli Mercimeginannesi123 ben doğuştan titrek bi insan olduğum için yün çorap ve termal taytla yatarım yaz kış bacım denendi o 😂
KbraAkyol cilekreceli vicium vitamin öneririm 6. Aydan beri kullanıyorum arada bir çok yürüdüğümde sadece oluyor. Birde soğuk suyla dizden aşağıyı yıkayınca 1-2 dakika iyi geliyor
Umutluuu cilekreceli aynı ayyynnnııııı. Akşam 9 dedin mi zıplamaya başlıyo bacaklar. Gecede iki bacağıma ayrı ayrı sıkı sıkı tülbent sarıp yatıyorum 😫 uyuşunca anca uyuyabiliyorum.
Kelebekk92 cilekreceli magnezyum eksikliginden bendede var aynisi doktor magnezyum ve kalsiyum verdi doktorunuza danisin