cilekreceli Bacak uyutmuyor ya. İnanabiliyor musunuz bacak uyutmuyor??????? Milletin bebesi uyutmaz ne biliyim kocası uyutmaz benim BACAĞIM UYUTMUYOR. Yıldım la
Nazli34 cilekreceli Allah günah yazmasn ama çok lanet bişey. Tam uykuya dalacakken en tatlı yerinde tutmuyor mu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ExpatMom cilekreceli Bazen benim de çıldırasım geliyor, bütün gün çalış yorgun argın eve gel, azıcık dinleneyim diye yat, bu sefer de bacak huzur vermesin 🤬🤬🤬
MiasMom cilekreceli benim her gece oluyor o yüzden bacaklarima hep soğuk su tutuyorum yada kolonya sürüyorum çok iğrenç birşey ya durduk yere bacağım zıplıyor 😁😁😁😁
cilekreceli ExpatMom yemin ederim bu hastalık canlanıp vücut bulsa tek yumrukla bayıltırım öyle bilendim ya
ExpatMom cilekreceli Ahahaha gece gece güldürdün yaa, elin değmişken şu mide yanmasına da bi yumruk atıver ✊
Edtu94- MiasMom benimde ağrıyor genelde sol bacakkk sola yatınca açıyor bi uyaniyorum 10 yıl soluma yatmisim ezilmiş gibi huzursuz bacak sendromu bendedemi var acaba 35 haftaligiz uzunca Amndir varr
ipekipek Kızlar bende bu durumdayım maalesef napcam bilmiyorum dun gece sadece 1 saat uyudum şimdi işe gidiyorum :( Çaresi yokmu bunun :( Ve bendeki acayip bir ağrı da yapıyor aynı zamanda
esrakrt ipekipek Benimde her iki bacağımda ağrı vardı kemiklerim batıyordu resmen doktorum suda eritilen bi ilaç verdi..Aynı zamanda sade soda için faydası çok fazla..
Tugceecikk cilekreceli benimde var ya 24. Haftadan itibaren tanıştm kendisiyle kan ilacı haptı sıvı tüp olana geçtim magnezym ve soda içince düzeldi biraz şükür gerçekten çok illet bir şeymiş
Bsraskmn cilekreceli eğer magnezyum takviyesi alıyorsanız ilacı gece uyumadan 15-20 dakka önce içmenizi öneririm ben o şekilde rahat uyuyordum. Almıyorsanızda doktorunuza ağrılarınızdan sözederseniz magnezyum yazacaktır