Bal1407 Kızlar 39 +5 günlük oldum hicbisi yoktu şimdiye kadar uykudan kalktm 5 buck gibi karın agrısına tuvalete gittim geçer oldu yattm tam uyuyamadan bi daha böle tuvaltetm var gibi üsütmüs gibi agrıyor sancımı acaba bu
Mamyyyyy Bal1407 bendede adet ağrısı gibi bazende üşütmüş gibi kasıklarımdan vajinama doğru ağrı batma oluyor 36+5 haftalığım nedendir anlamadım
Merveduyg Ama bu zamanla kadar ne nişan ne suyum geldi suan tecrübesizliktende şaşırmış durumdayım ne yapsam
Mamyyyyy bburcu kanamadan önce ağrınız veya başka bir belirtiniz oldu mu birde vizede haber verin ne olup bittiğini inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza
Havvanuur Havva-nur Bal1407 suyunuz gelmeden kasilmalarinizzz sancılarınız varmiydi peki ya benim sali gününden beri nisanim gelmeye devam ediyor gece sancılarını basladi gibi ilk duzenlimgirjnce tamam dedim ama daha sonra zaman aralıkları ve şiddeti değişti suan da iyiyim ama suyum gelmedi
Bal1407 Havva-nur evde sancı beklicktm saat 5 bucukta basladı 8 :30 da suyum geldi şaka gibi dün akşam bende ümidi kesmistm acaba hemen gitmeli miym
Havva-nur Bal1407 suyunuz nasıl geldi idrar gibi mi oluyor? Bende 33 haftalık hamileyim de dün gece idrara kalktığımda biraz fazla yaptım yani çok yapınca acaba suyum mu bosaldı diye korktum ilk olunca acemiyim tabi bende
Prenses58 Havvanuur aynı durum bende de var iki gün üst üste pembemsi kan geldi ara ara ağrılarım oluyo ama düzensiz doktora gittiniz mi yoksa sancıları sıkılaşmasını mi bekliyorsunuz
Aslankuran Bal1407 bence doktorunu aramali yada hastaneye gitmelisin canim burda kim ne derse desin dr un bakmali en guzelini o soyler