peri_ma8 Dilaraninnarini canm suyun ne kadar benimde 1 haftadr az 7 milim dedi doktor. Dikkat ediyrm ama bi turlu artmadi.22 haftadr kac milim suyla idare ediyr bebisin.
Dilaraninnarini peri_ma8 60 ml -90 ml değişiyor canım en son 106 ml ölçüldü dayanıyoruz seninki kaç ml?
Miniginannesiiii1111 peri_ma8 benim suyum ölçülmedi hep aynı kaldı ne azaldı ne arttı idare edecek şekilde diyordu hep doktorum sağ salim kucağına al inşallah 💕
htcedgn Hanileanne akıntınızı ve adet ağrısı gibi ağrınız olup olmayacağını takip edin. Bu sekilde devam ederse polikliğine kontrole gidin. Bol bol su içip,dinlenin. Eğer artma olursa kadın acil servise başvurmanızda yarar olur🙏🏻
Hanileanne htcedgn asagıdan batma gibi ağırlar giriyo henüz tekrar kalkmadım keke gelip gelmediğini kontrol etmedim uzanıp ayaklarımı havaya kaldırdım başka öneriniz var mı doktorum progestan alıp hemen için dedi içtim dua edin lütfen
htcedgn Hanileanne süpersiniz🌸🌸 dinlenin, iyi düşünün iyi şeyler olsun🌸🌺 doktorunuzla iletişim halindeymişsiniz lekenizin rengi değişirse hemen haberdar edin. Dualarım sizinle inşallah bi sorun yoktur ve sıkıntısız bi gebelik geçirirsiniz🌸
Mekselinda Hanileanne korkma canım bebek yerleşme lekeside bu haftalarda oluyor diğer türlü düşük gibi olsa ağrılı ve kan şeklinde olurdu ve az az olmazdı. İki üç gün boyunca hareket etme sadece yat bebek tam tutunsun yardımcı ol ona. İlk üç ay gerçekten çok önemli anne ve bebek için ekstra dikkat lazım.
Hanileanne htcedgn çok teşekkür ederim amin 🤰🏻❤️ Şimdi kontrol ettim bir lekelenme yok çok şükür bir kaç gün kontrol edecem ve bol bol dinleneceğim iyi ki varsınız böyle herkes birbirine yardım ediyor 💐
Hanileanne Mekselinda öğrendiğimden beri düzenli ve sağlıklı beslenip bol bol yatıyorum bugün keseyi gördük çok şükür ama hastane beni çok yordu ayrıca sağlık açıcağından çağırdılar yoruldum yürüdüm ama artık dikkat ediyorum kalkmayacağım 🥰❤️🙏🧿
Wonderanne Miniginannesiiii1111 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Miniginannesiiii1111 Ebrusoylu1 amin çok teşekkür ederim ❤️ benim tansiyonum en ufak üzüntü streste 15/16 yi gördüğü için ben yanasmadim açıkçası doktorumda ısrar etmedi engel demedi ama riske atmak istemedim
Miniginannesiiii1111 Ebrusoylu1 benimde doktorum en başında öyle dedi yani normalde dogurabilirsin sezeryanda acil sezeryana bile alabilirim Ege tansiyonunu dengeleyemezsek herşeye rağmen demişti ben yanasmadim normal doğuma riske atmak istemedim
Miniginannesiiii1111 sule3950 amin inşallah ❤️ yani bize göre değildi gebelik tansiyonu olduğu icin 13 sınırdı
Miniginannesiiii1111 Nazcem43 birgün elim ayağım tutmaz oldu şeker mi tansiyon mu diye evde kendim baktım şeker değil tansiyon çıktı 16/9 o şekilde öğrendik