Öncelikle hepinize merhaba bende burda çok doğum hikayeleri okudum acaba bende yazacakmiyim banada sıra gelecekmi derken şimdi sıra bende geçte olsa doğum hikayemi yazacağım 😇 09.09.2020 de dünyaya geldi paşam gebeliğim zor geçti burda belki benim durumumda olanlar varsa umut olmak için anlatacağım gebeligimin 16. Haftasında yüksek tansiyon çıkmaya başladı yani gebelik tansiyonum çıkti ilaç kullandım 38. Haftaya kadar katı bir diyet yaptım herşey yolunda tamam derken 28. Haftada suyumun iyi olmadığını öğrendim öyle gürül gürül de yok diyordu doktorum 28. Haftadan sonra muayene sıklığım 2 haftada bire düştü bu yüzden ve tansiyon dengede dururken 30 dan sonra bir anda dengesiz olmaya başladı 32. Haftamda 18/10 tansiyonla hastaneye yatırıldım acil sezeryana alma durumları vardı çok korkmuştum 2 gün boyunca sıkı takibe alındım şükür tansiyonum düştü ve eve geldik tabi düzelmedi 32 den sonra 38e kadar sürekli 13/ 14 görüyordum aradada 15/16yi ama bir sekilde düşüyordu aldığım tansiyon ilaclarini 2 şer tane içmeye başlamıştım o rahatlattı gelelim doğum yaptığım günün sabahına 😇♥️38+2 de sabah saat 08:05te adet olmuş gibi hissettim kendimi eşim gece nöbetinden gelmişti kahvaltı hazırlamak için kalktım ordanda lavaboya gittim ıslaklık vardı gebeliğim boyunca olduğu için o an pek endişelenmeyin iyice kurulayayim suyumsa belli olur dedim ki birden suyum geldi önce azar azar hemen çantaları aldık hastanenin yolunu tuttuk bu arada gebelik tansiyonundan dolayı mecburi sezeryan olacaktım 39+1deydi sezeryan günüm hastaneye gittik doktor çatala çıkmamı istedi bendede sancılar ufak ufak başladı normal doğurmayacağım zaten neden çıkacağım dedim doktorda suyun mu geliyor bakmam lazım dedi çatı muayenesi yaptı 3cm açıklık varmış çatı muayenesinden sonra suyum daha fazla gelmeye başladı ve sancılarım siklasti hemen ameliyathaneye aldılar beni doktorum korktuğumu bildiği için girer girmez müzik açtı kendimi ona verdim vee yüksek tansiyonla ilerleyen gebeligime rağmen saat 12:07de kuzum doğdu dünyada duyduğum en güzel ses sanirim o an anlatılmiyor ilk gördüğüm an paha bicilemez Allah’ım kimseyi bu yolda koymasın 💕 herkes evladını sağ salim kucağına alsın sevgiyle kalın 💕 umarım güzel anlatabilmisimdir 🦋