Mina01 Sinemarslannnn bende 31 haftaligim bazen çok çok hareket ediyor bazen hiç hareket etmek istemiyor hareket etmek isteyince su içsem ediyor etmek istemeyince bir sürü cikolata yesemde kipirdamiyo bende şaşırdım 🤗🤗
Sinemarslannnn Mina01 bende aynısıyım bu aralar buna da nasıl alışıcam bilmiyorum acayip huzursuz ediyor beni bu durum
Mina01 Sinemarslannnn dua edecez canm valla bende huzursuz oluyorum sürekli kendimi dinliyorum hareket etmeyince .böyle hareketsiz olunca doktora gitmiştim sırtı karnima dönükmüş diye hissetmediğini söyledi ultrasonda oynuyor ama ben hiç hissetmiyorum
Serapemre Deniz-67 serklaj rahim açılıyor ve bebeğin düşmemesi için rahime atılan dikiş dikiş sonrası doğuma kadar kalkmadan yatıosun
queens Serapemre ultrasondada tekmeliyor ama yüzünü asla göstermiyor hala göremedim doğumda görcem galiba 😃
tokgozss @Serapemre arada bir yemek borusu yanmaları geliyor, arada bir kuyruk sokumu ağrısı ama çok şükür buna da :) Canlandığından beri hareketli şimdi daha da durmaz oldu 😂