Gulfemesatgokcen Gögüs ucu kremi kullanıyorum ama geçirmiyor. Daha etkili bişey önericek birisi var mı ? Kanıyor şuan kulkandıgım kremle olsada . Lansinoh hariç ne kullanırım?
Zynpmira Gulfemesatgokcen ayva çekirdeği ni dene suya koy internet ten bak burda çok yazdılar bide gümüş kapak öneririm
umutcuk Gulfemesatgokcen öncelikle sütünü sağ Bepanthol ve macedessol karıştır sur açık gez yarına iyileşir
Cepni Canım bende Bi sürü şey denedim ama kanadında yarasa oldu ama 2 hafta Sonr normale dönüyor inan çok zor biliyorum Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer 🙏
Gulfemesatgokcen Cepni amin canım çok teşekkür ederim yanı napcam bilmiyorum sütüm daha yeni yeni güzel gelemeye başladı şimdide bu yara beni mahvediyor
rodin123 Gulfemesatgokcen lansinoh göğüs ucu kremi öneririm ilk kızımda çok zorlandim çok ağrım oldu kan yuttu çoğu zaman süt damarlarım epey geç açıldı akrabalarımdan biri önerdi eşim gidip aldı çok iyi geldi birde giysi değdiği zamanda canin yanıyor ikinci kızıma hamileyim bu sefer gümüş kapağı deneyeceğim
132025 Gulfemesatgokcen canım bebek memeyi tam kavrayamadığı için yara olurmuş kahverengi alanı komple tutması lazım benim çok şükür yara olmamıştı gümüş kapak dene istersen
Hazalperi Gulfemesatgokcen canım gümüş kapak takıyorum çok iyi geldi hiç yara olmadı bide garmastan krem var