gulnur_02 okurken kendi yasadiklarim gozumun onune geldi Allaha sukur bir oglum var rabbim omur versin sizlerede nasip etsin oglum 3 yasindayken planli menelik istedik hamile kaldim cinsiyeti ogrenmeye gittigimde hic bisey yok iken hastanede kanamam basladi ignelere ilaclara ragmen kaybettik rabbimin takdiri cok etkilendim 1 sene istemedim tekrar hamile kaldim 9 haftalik kalp atimi durmus yikildik doktorumuz her kadinin basina gelebilir dedi 3. Dusuge kadar normal mis salak kafam neden once arastirmaya gitmedim derim 3. Gebeligimdede tekrar kalp atimi durmasiyla kaybettim piskolojim tamamen mahfoldu ainra Allahim Allahim saglikli evladim var onu bana bagisla dedim tevekkul ettim arastirmaya gittik esimle beraber bi dunya test kan pihtillasmasi cikti suan 34+5 gunlugum ama gel bi bana sor cnm cok zor gecti bir suru risk kalkamadim filan ama deger hala korku var icimde saglikla kucagima alana kadarda gecmiycek insallah yani diyecegim kalbini ferah tut rabbim en kisa zamanda nasip etsin zaten rahatsizligin belli olmus insallah hamile kalir kalmaz onlemi alinir saglikla bi evlat nasip olur bana butun isteyenlere 🤲🤲