Bireylulmasali Merve-T kesinlikle çocukluğumdan beri Asil ismini çok seviyorum ama oğlum olursa eşim hoşlanmaz o işimden ☺️
6217 Sinemakmansoy ayy hadi inş sağlıkla hep beraber bebeklerimize kavışurız 😇🌸🧿 bakalım sağlıklı olsunlarda isim bişekilde olur
Merve-T Bireylulmasali bende çok beğeniyorum aslında eşimin de hoşuna gidiyor ama uras uras derken kulağım alıştı sanırım 😁
yagmurksr Sinemakmansoy bende 27 haftalık hamileyim hala bir isim bulamadık daha doğrusu benim beğendiğimi eşim bir türlü beğenmiyor onunkileri de ben🤦♀️ bizim kız isimsiz doğacak diye kara kara düşünüyorum 😁
Sinemakmansoy yagmurksr biz şuana kadar asel de karar kılmıştık aslında sonradan vazgeçtik bende isimiyle punch falan yapmak istiyorum bi an önce bulalım diye çabalıyorum eşimin rahatlığına kalırrsak bizimde isimsiz olucak 😂
yagmurksr Sinemakmansoy insan karar veremiyor çok güzel isimler var da işte en güzeli olsun istiyoruz galiba😊
Lepiska21 Bizde 25 haftalığız oğlumuz olacak inşallah Allah nasip ederse dün kocam ogeday olsun dedi ismi ama ben pek sevemedim biraz tuhaf geldi bana kızlar sizde fikir verin kötü bir isim mi Ogeday
RabiaGlck Lepiska21 benim eşimde ogeday ı söyledi cok beğeniyor cengiz hanın oğlu diye eşimin de adı cengiz ama bende sizin gibi içime sindiremiyorum 😞
Evlataski Lepiska21 gerçekten kötü bir isim bence yorumu okuyunca içimden başka isim mi kalmadı dedim 😊
RabiaGlck Valla bende 29 haftalık erkek bebeğe hamileyim hala isim bulmuş değilim hem farklı olsun diyorum hem kulağa hoş gelsin önerileri alabilirim
glsahbaydemir Sinemakmansoy İlk kızımın ismi Asya Mira, ikinci kızım olacak hayırlısıyla Rüya Lena koyacağız ☺️😍
Lepiska21 RabiaGlck Ahh canım aynı durumdayız senle öyle bi isim bulucaz ki Ogedayı unutsunlar çocugumla dalga geçerler benim ogi falan derler😂
Sinemakmansoy RabiaGlck o tarz isimleri beğeniyorsa eğer göktuğ göktürk alparslan hoşuna giden olursa bunları da önerebilirsin
Sinemakmansoy Merve-T hem çok güzel hemde iddalı favorilerime bunuda ekliyorum babamızla eleme yapıcaz 🥰
Rmeysa_1661 mercimeginanne amine nazlı olabilir amine ismi çok güzel hemde peygamber efendimizin annesinin ismi onun gibi Saliha bir kadın olur 😊
Lepiska21 Sinemakmansoy Belki de o yüzden canım araştırdım Türkiye de toplasan 50 kişide falan varmış bu isim