Betul5352 Merhaba anneler. 22 haftalık olduk bugün her gün hareketi hissederdim bugün hissetmedim hiç doktoruma söyledim küçük bebek normal dedi hala bekliyorum ama içim rahat değil bilgisi olan var mı aranız da
lavindenizim Betul5352 ya bende acıcaktım baktım sız açmışsınız bende 22 haftalığım ama bugun pek hareketlerini hıssedemedim çok korkuyorum
DaisyMom Betul5352 22 haftalikken bende de oldu bir gun hic hissetmedim gun boyu gece 4 de hissettim karnimi durttum felan bende telaslanmistim.Ama bu haftalarda duzensiz olmasi cok normalmis kendi uyku duzenini kurdugu icin.suan 23+4 gunluguz yerinde durmuyor.belki gece hareket eder🌸
Sirinanne Betul5352 o haftalarda bana da olmuştu canım. Korkuo ikinci gün kontrole gitmiştim. Doktorda suyu fazla olursa hareketi az hissesebilirsin o yüzden gel demişti ama çok şükür normal çıktı. Belki suyuna baktırmak için gitmen iyi olabilir canım ama normal oluyor o haftalarda çocuk kendi uyku düzenini yaratıyor.
OzgeSahin2 Bende 20 haftaligim hergun hissederdim iki gundur hissetmiyorum bende endiselendim de normalmis anneler icimi rahatlatti
lavindenizim Betul5352 çikolata da yedim sol tarafa yattım bugun böyle devam ederse yarın hastaneye gıdıcem husursuz oldum
SILA--123 korkma canım 24. haftaya kadar hissetmezsin normal bende korktum benimkide oynamiyordu doktora gittigimde o iynuyordur sen hissetmiyosundur dedi 24 haftadan sonra tekmeleri tam net hissettim
Hanifeanli Betul5352 tatlı bişeyler ye soluna yat hıssedersin insallah daha ses gelmezse doktora git KESİNLİKLE.
Aysel_11 Betul5352 canım o zamanlar biraz zor bende 4 gözle bakardım hissedebilmeyi ama hafif olur az olur ve şimdi 25 haftalığım 2 veya 3 gündür sürekli tepikliyo beni çok güzel bi şeymiş diye biliyorum çok seviniyorum 😊😊