Aslina 7+4 günlük gittim bugün doktoralar kalp atışı yok dedi. Yarın kürtaj oluyorum. Bebeğimin beni bıraktı ve öldü.
Snszasla Aslina 😞rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm inşallah rabbim tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder 🤲🏻
sehrengiz_8 Aslina ben de 7+4 te kürtaj oldum salı günü idi cidden zor rabbim kolaylık versin size de
Frutti Aslina böyle düşünme canım benimde 30 haftalık bebegim öldü ama allah tekrar nasip etti hamileyim allah kimseye böyle birşey yasatmasin kötü düşünme her şer de bir hayr vardır
Eylul58 Aslina Canım bir iki hafta daha bekleyemez mi acaba belki atacak hele uktrason da 6 haftalık çıktıysa atmaması normal değil mi
Aslina sehrengiz_8 dizinde mi kalbi durdu. Kürtaj nasıl geçti ne kadar beklemenizi söyledi yeni bebek için
sehrengiz_8 Aslina herhangi bir açıklama yapılmadı ancak ben test sonuçlarını bekliyorum ona göre danışacağım doktora ne zaman sonra olduğunu
sehrengiz_8 Aslina kürtaj da benim için çok zor olmadı aldığım narkozun etkisini üzerimden atamadım ancak herkeste böyle olacak diye bir şey yok kesemde 2 cm olunca çok fazla ağrı sızı da hissetmedim
Hafizimm Her seyde bir hayır vardır diye düşünün, geçtiğimiz hafta ben dr kürtaj oldum bebegimin kalbi hiç atmamıştı ona rağmen çok zor geldi bomboş hissediyorum kendimi.. Ama vardır bir hayır, Allah kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez..
Brcklc Her hayırda bir şer her serde bı hayır verir rabbim sen Allah’a dua et hakkkinda hep hayırlısını işte ve şükret vardır bı bildiği rabbimin bazen biseyler biter yeni başlangıçlar olması icin bilemeyiz hepimiz neler yaşıyoruz herşeyin nedeni var hicbirsey tesadufffff olamaz Allah yardımcın olsun içini ferah tut Rabbime sığın
Aslina Brcklc öyle tabi Rabbimden hep hayırlısını istedim böyle oldu ama korkuyorum da hafi bir daha olmazsa hadi olur yine düşerse ölürse diye
Brcklc @Aslina onsene vajinismus cekdim tedavi oldum tam düze cikdim derken beynimde tümör cikdi iki senede öyle kaybettim sonra iki sene denedik ses çıkmadı intihapli eklem romatizması yaşadım aylarca derken aniden hamile kaldım ben dahi inanamadim demekki vakit bu vakitmis belki hayırsız olucakdi olsaydı belkide bir ömür benim imtihanın olucakdi belkide sağlıksız olucakdi bilemeyizki yasicaz gidicez asla umudunu kaybetme belki düşürücez belki birdaha yasicaz belkide hiç olmicak buna biz değil rabbim karar verir bazı şeyler bizim elimizde değildir zaten buda kaderdir sen Allah’ım bana neyi hayırli görüyorsan onh nasip etsin de ve şükret bilki Allah zorda kalıp sukredenlerin yanındadır ben inanıyorum güzel olucak sonrası sende inan lütfen 🤲
Aslina Brcklc ne kadar güçlü bir kadınsınız ben şimdiden çöktüm. Ama haklısınız Rabbim daha güzellerini daha güzel zamanlarda nasip etsin inş 😔
denizali_ Aslina kıyamam ya 🥺 ilk gebeliginizse sağlıksız olabiliyor Muş bende ilk bebeğimi kaybettim doktor bana sağlıksız demişti ama hiç üzülme herseyde bir hayır vardır insalalh 4-5 ayda bi rahmin toplansın tekrar güzel haber verirsin bize
Nezosikra Aslina niye bu kadar acele ediyorsun canim bekle biraz daha belki geç döllenmedir belki doktorun görememiştir baska doktora da git hemen direk kürtaj olma çünkü daha 7 hafta küçük 9 haftaua kadar bekle bence