• Gebelik
  • Doğuramıyorum diyince doğuruyormuyduk?

Fatmanur_33 Rahmin hiç açılmaya müsait değil dedi 😔 belkide o yüzden sunniyi vermek istemiyor. Çok yıpranırız bu süreçte dedi bilmiyorum yarın tekrar gideceğiz yine doktor değiştirdim bakalım ne diyecek bu seferki doktor ☺️

HilalG suyuda keyfide yerinde maşallah canım ama rahmin açılmaya müsait değil dedi hiç hamile değil gibi rahmin dedi. Öuhtemelen o yüzden sunni vermek istemiyo bilmiyorum ki🤦‍♀️

Bulantii bende 38+3 üm bende de tık yok ya korkuyorum 41. Haftaya kadar gelmezse ben alırım dedi doktorum bende kendiliğinden gelsin istiyorum ama nafile😂 hurma yiyorum 10 tane hergün pilates topunun üstündeyim hep nolacak bilmiyorum 🤦🏼‍♀️☺️

mom101 ah ah yalancı sancı bile yok 🤦‍♀️ bu senenin çovukları gelmek istemiyor sanırım 🤦‍♀️

Cgdemmm benim sanırım 41ide bekleöeyecek doktor çünkü iri bi bbebek git gide şişkolaşıyor, 😂 geliverse de alsak kucağımıza sağlıkla…

Bulantii evet ya normal sezaryen farketmez sağlıkla doğsunlar da🙏🏻☺️ Benimki çok kilolu değil ya 3200 falan dedi dün normalmiş kilosu

Bulantii anladım cnm. O zaman doktoruna güven bence demekki bı bildiği var ki öyle söylüyor önemli olan sağlıklı bı şekilde bebeğini kucağına alman.

Fatmanur_33 öyle canım. Sağlıkla gelsinde sıkıntı yok. Sadece biri herşey normalken sezeryan ol kurtul dedi. Biri normal doğumu bekleriz sunni olmaz sende hiç açılman yok gibi dedi. Yarında başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek ona göre hareket edicez ama artık çok yoruldum nefes alamıyorum aşağıya inse rahatlardım, sanırım inmedi.

Cgdemmm maşallah kilo iyi bişey değilz aten sağlıklı olduktan sonra kilosunun bi önemi yok benim gözümde. Bizim tek sıkıntımız normal soğuma engel olması ☺️

Bulantii yarınki doktor da bişey der bu sefer tam kafan karışmaz inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur 😊

Bulantii Hakkınız da hayırlısı olsun yavrun içinde senin içinde en önemlisi onların sağlığı 🤗

HilalG amin canım pazartesi sezeryan olacaz bakalım inşallah hayırlısıyla ☺️

Fatmanur_33 hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda gerisinin bi önemi yok canım. Öyle yada böyle çekicez bu acıyı🤦‍♀️

7 ay sonra

10+4 günlük hamileyim dün ilk defa kustum yeni yeni başlıyo bulantılarım hiç bişey yiyemiyorum böyle olan var mı 😭