Doğuramıyorum diyince doğuruyormuyduk?
Fatmanur_33 Rahmin hiç açılmaya müsait değil dedi 😔 belkide o yüzden sunniyi vermek istemiyor. Çok yıpranırız bu süreçte dedi bilmiyorum yarın tekrar gideceğiz yine doktor değiştirdim bakalım ne diyecek bu seferki doktor ☺️
Bulantii anladım cnm. O zaman doktoruna güven bence demekki bı bildiği var ki öyle söylüyor önemli olan sağlıklı bı şekilde bebeğini kucağına alman.
Fatmanur_33 öyle canım. Sağlıkla gelsinde sıkıntı yok. Sadece biri herşey normalken sezeryan ol kurtul dedi. Biri normal doğumu bekleriz sunni olmaz sende hiç açılman yok gibi dedi. Yarında başka bi doktora gidicem bakalım o ne dicek ona göre hareket edicez ama artık çok yoruldum nefes alamıyorum aşağıya inse rahatlardım, sanırım inmedi.
Bulantii yarınki doktor da bişey der bu sefer tam kafan karışmaz inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur 😊
Fatmanur_33 bu da sezeryan dedi canım sanırım çok zorlamamam gerekiyor pazartesi gidicez bakalım☺️
Bulantii hayırlısı olsun bakalım. Bende yarın gidicem belki bana da sezaryen der 🤷🏻♀️
Fatmanur_33 hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda gerisinin bi önemi yok canım. Öyle yada böyle çekicez bu acıyı🤦♀️
10+4 günlük hamileyim dün ilk defa kustum yeni yeni başlıyo bulantılarım hiç bişey yiyemiyorum böyle olan var mı 😭