aybars19- Yetergumus6327 kiz icin erken tahminde bulunmus kizlar genelde gostermez derler ama bilemedim😊🤔
aybars19- Minikbiranneee aslinda mantikli buyudu suan az cok tam rahat ettm derken sil bastan biz tam rahata ermeden yaptik demekki dogruymus🙄😂
SerpilAVCI aybars19- annem kanser tedavisi gördüğü için Sevnur koydum başına annemin adını, Sonra Lara yaptık, Sevnur Lara koyduk canım benim. 🤲🏻❤️
aybars19- SerpilAVCI Allahim sifalar versin insallah rabbim hamilenin duasini daha cabuk kabul eylermis🤲cok guzel cok degisik bir adi olmus kuzumuzun 🤗
SerpilAVCI aybars19- Allah razı olsun canım benim , Rabbim herkesin , hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Evlatların ile sağlıklı güzel günler sizinle olsun inşaallah.🤲🏻❤️
Gulsen4224 aybars19- inşallah cnm 15+1 16 haftalıkken gideceğim İnşallaj gösterir sen kaç haftalıksın cnm
Gulsen4224 aybars19- yok cnm ben gitmedim daha 16 olmayı bekliyorum doktor kız erkek birşey demedi daha bakalım ama pek bir minnak senin kuzu 🙈🥰Bulantı kusma durumları var mı cnm
aybars19- Gulsen4224 aslinda en guzelini yapiyorsun dayanabilmek onemli biz smdiden sabirsiziz valla ilk yavrumda hic olmadi ama bunda var birkac kere cikardm aklima yiyecek geldiginde yada burnuma koku midem bulaniyor🤦🏻♀️😊
Gulsen4224 aybars19- öyle Cnm gösterirse daha güzel olacak 🌼benimde ilkte bu kadar sabırsız değildim gün sayıyorum 🙈inşallah çok fazla bulantı kusma yaşamazsın cnm
Rumeysagnc aybars19- benimde 3 yaşında bir oğlum var kızımın olmasını çok istiyorum inşallah allah hayırlıyla nasip eder 🥰
aybars19- Rumeysagnc insallah canim benim Allah gonlumuze gore verirde kendin gibi güzel bir kiz dogurursun🤗🤲
aybars19- Gulsen4224 ilkte ikiside yoktu farketmiyordu bin sukur simdide farketmiyor tabiki ama insan olmayani geciriyor gonlunden😊 canim yavrularimiz masallah hepimize 😍
Gulsen4224 aybars19- aynen cnm insan olmayandanda da olsun istiyor rabbim cümlemize nasip etsin inşallah 🙈🤲🏻🌹