Serapveminikleri aybars19- Evett🥰 Kızımda da burdaydim 5 haftada bu bebeğimde debasladim ve halen burdyaim kızım 27 aylık 🥰
aybars19- Serapveminikleri happymom iyiki var yaaa burda herseyimize ortagiz ne guzel baci kardes misali🤗
aybars19- Arkadaslar peki emzirma isini naptiniz bana doktorum emzir dedi ama smdi dusunuyorum smdi baslasam biraktirmaya seneye kadar anca unutur yoksa diger bebisi emzirirken bu da isticek🤔
aybars19- SerpilAVCI yavrularimizin abi oluşlarini seveyim yaaaa verene kurban onlari karnimizdakileri🤲 tam da istedigimiz bizim canim masallaaaah dogumun yaklasmis😍🤗
SerpilAVCI aybars19- ne güzel kalpli birisin ya , maşallah sana canım benim. Allahım evlatlarımıza uzun ömürler versin , karnımızda ki miniklerimizi de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.❤️🤲🏻
aybars19- SerpilAVCI tesekkur ederim canim benim onu hissedip dile getirdigin icin sende guzel kalplisin 🤗 amiiiiin insallaaah dualarimiz birbirimizle🤲 isim dusundunuz mu guzel kiziniza🤗
SerpilAVCI aybars19- annem kanser tedavisi gördüğü için Sevnur koydum başına annemin adını, Sonra Lara yaptık, Sevnur Lara koyduk canım benim. 🤲🏻❤️
zeyno_gr aybars19- Benimde oğlum 15 aylık 28 haftalık hamileyim kendiimi o kadar kıza hazırlamıştım ki çok istiyorduk ama Rabbim bir oğlan daha nasip etti başım gözüm üstüne ikiside evladım ❤️❤️❤️
aybars19- zeyno_gr yaaaaa o da ayri bir guzel iki erkek kardes sirti yere mi gelir onlarin insallaah🤲 haftanda guzelmis ilk oglunla belirtilerin ayni miydi🙂
Kizimveoglumm aybars19- 😇😇 ayyy sağlıkla gelsinler valla tek istedigimiz bu allahın izni ile hepimiz sağ salim kavuşalım 😇
aybars19- Minikbiranneee esler daha heyecanli oluyor belli etmiyorlar ama anliyoruz dmi😂 sen zmaanlamani iyi ayarlamissin biz erken yaptik anam😋
Minikbiranneee aybars19- agahahajaja zamanlama olmadı ya ben erken istiyordum😁😁 eşimin gizli dua ettiğini biliyorum 😁
zeyno_gr aybars19- oğlumda acayip tatlı yerdim bunda tuzlu yiyorum hep mesela ikisindede ilk 3 4 ay bulantıdan öldüm bu benim 3. Gebeliğim 2.si düşük yaptım onda hiç bulantım olmazdı oğlumda karnım aşşadaydı bundada öyle oğlumda hiç yalancı sancı çekmezdim bunda çok sık yaşıyorum belki hareketli oldugumdan
aybars19- zeyno_gr binlerce kez sukrolsun sagligina masallah diyelim kuzumuza 🤗 benimde asiri farkli belirtilerim surekli eksi yiyorum oglumda gunde 7 8 cikolata yerdim seker diyebetine almislardi o derece😂
Yetergumus6327 aybars19- suan 12 haftalik 11 haftalikta doktor buyuk olasilikla kiz dedi 2. Gebeligim benimde 😊
aybars19- Yetergumus6327 kiz icin erken tahminde bulunmus kizlar genelde gostermez derler ama bilemedim😊🤔
Defneninannesi19 aybars19- 13 aylık kızım var i17 haftalık hamileyim doktorumuz kordondan dolayı göremedi hayırlısı ama kızımda mide bulantısı baş dönmesi tansiyon koku hassasiyeti ne varsa yaşadım bu hamileliğim tam tersi hiçbirşey yapamadım şükürler olsun 🙏
aybars19- Minikbiranneee aslinda mantikli buyudu suan az cok tam rahat ettm derken sil bastan biz tam rahata ermeden yaptik demekki dogruymus🙄😂