Btl1601 mucizemm_3 ben sordum alakası yok dedi doktor 😊 ben de çok merak ediyorum ama beklicez mecbur
mucizemm_3 Btl1601 aynen mecbur bekleyeceğiz. Şimdi bende dr Kağan Kocatepe’yi dinledim hurafe diyor rabbim hayırlısını versin
[silindi] merve031 ilk kalp atışını duyduğumuzda 182 idi. Geçen hafta 176 idi. Bazıları yüksekse kız diyor. Bazıları erkek diyor. Bilemedim 🤷🏻♀️
Sakel28 _Mother_ şuan 13+5iz 16 da kesinleşsin de alışverişe başlayalım 😍😍😍 kesinleşince yazarsın canım merak ediyor insan ☺️☺️☺️
_Mother_ Sakel28 aynen canım bazı şeylere bakıyorum alacam diyorum eşim bir bekle kesinleşsin diyor sonra yazarım mutlaka ama sende haber ver
merve031 mucizemm_3 benimki 131 çıktı ama doktor cinsiyet ile alakası yok dedi birde ultrason da sağ tarafıma bastırarak baktı . Sağ ve sol da alakası yok dedi 🤗 bakalım kendini göstermesini bekleyeceğiz artık 💕🙏🏻
mucizemm_3 merve031 bizimkinde baya uğraştı ama göstermedi hayırlısı olsun… inşallah bir daha ki sefere görürüz
mucizemm_3 Bizim Bebiş inatçı olacak galiba sabah sadece sırtını döndü ne yaptıysa dönmedi sonra iki saat sonra tekrar gittim burun ve ense ölçümü için onları aldı ama cinsiyet 16 haftaya kaldı
mucizemm_3 merve031 aynen öyle canım 😊valla kızımda Mayıs doğumlu dediğim dedik. Buda aynı olacak galiba işimiz var boğalarla
Sakel28 _Mother_ haber veririm canım aynen bizde eşimle heves ediyoruz ama cinsiyeti bilmediğimizden almıyoruz sadece beyaz zıbın aldım 2 tane 😊😊
Denizzz88 cansuuuuuuuu inşallahhh gösterir kendini😊 bana 11.haftamda erkeğe benziyor diye tahminde de bulunmuştu