Mizgin2020 Merhaba benim size danışmam gereken bişey var 1 yılı aştı çocuğumuz olmuyor hiç olusmadi yani birkere doktora gittim bişey anlamadi doktor çatlatma iğnesi vuruldum faln ama olmadı bu kez başka doktora adetin 3 günü gidicem yani yarın oda nasıl olucak adetliyken alttan ultrasondan bakicak bilgi verir misiniz giden bayanlar lütfen
esloka Mizgin2020 özellikle adetliyken alltan bakmak için çağırıyorlar endişe edecek birsey olmuyor randevulu ise girmeden tuvalete bir silin oyle bir
[silindi] Mizgin2020 Merhaba, hem alttan muayene hem de hormon testleri için aferin 3.günü olması gerekiyor. E2, lh, fsh vs gibi hormonlar o zaman bakılıyor. Kist vs var mı diye de alttan bakıyorlar. Kendinizi kasmayın o zaman kanama olmaz. Geçmiş olsun.
esloka Mizgin2020 benim de 1 sene olmadi gittim bu şekilde baktı pkos var endişe etme sorun görünmüyor 3 ay sonra gel tekrar bakarız stres yapma dedi ben çok yapıyordum her ay bekliyordum sonra çocuk fikrini sildim kafamdan hatta esim e kızdığım için ayrılığı düşünüyordum bebek istemiyordum ama olmuyor diye de önlem.almamistim o ay hamile kaldığını öğrendim bebek doğunca ailemin yanına dönmeyi dusunuyorum toparlanır toparlanmaz
mavi0811 Mizgin2020 alttan bakıcak kuzum arkadaşın dediği gibi bi lavaboya git silin aynı normaldeki gibi alttan bakıcak
Mizgin2020 mavi0811 saol canım benim işte aklıma lavaboya gitmek inan gelmiyordu buradan şuan öğrenmiş oldum çok sağolun
mavi0811 Mizgin2020 sende sagol kuzum adetliyken bakmasi daha iyi hadi insallah guzel sonuclarla gel😘
esloka Mizgin2020 ne yazık ki öyle aslinda eşimle sorunum yok ama 7 bucuk yok oldu evleneli esim memur ve hala borç içindeyiz 5 bin lira maaş aliyor ama gel gelelim elimiz para görmüyor ailesi yüzünden abisi bir isi acip diğer isi bstiriuor surekli kredi çekiyor borcu bize kalıyor ailesi demissin tursu suyu döküldü kokar diye hali atıp hali alıyorlar. Tatlı dille dedim olmadi kavga ettim olmadi ailesi yüzünden yalan söylüyor yine öğrendim ki arkadaşından 16 bin lira borç almis abisi için
esloka Mizgin2020 3 sene önce de abinin borcunu ödeyeceksen otur öde ben giderim demistim abisi tamam ben borcumu kapaticam demisti. Dün yine konuştuk gideceğim dedim otur abinin borcunu öde dedim birşey demedi gitme konuşurum ahımla falan deme gereği duymuyor sagilacsk inek gini ailenin bankası biziz biz halâ .kiradsyiz bizimle evlenenler ev sahibi oldu arabayı bile benik babam aldı cok.perisan olunca ben ama bu hâlâ ailesini geçindirme peşinde ihtiyaçları olsa amenna ama abisi borç yapıyor bu ödüyor ailesi iyi yaşıyor bu ödüyor
Mizgin2020 esloka inan bu sorunlar hepimizde var sürekli ailesi yüzünden kavga ediyorum ama sen en iyi karar ne görüyorsan onu yap ama eşin den ayrılıp baba evine dönüpte çok çok mutlu olani da görmedim beni sakın yanlış anlama sakın ben şuan birşey diyorsam senin geleceğin için çok iyi düşün canım benim
Busra34ybg Mizgin2020 korkulacak bisey yok normal bi muayane gibi ben de adetliyken gitmiştim bi hormon testlerinide genelde adetin 3 yada 4. Günü istiyorlar daha net sonuçlar veriyor
Mizgin2020 esloka off o kadar da yapılmaz ya kötüymüş şuan da söylediklerini benim babam abisine yaptı ve biz hep muhtaç şekilde yaşadık
esloka Mizgin2020 rahat olamayacağimi biliyorum ama diyorum ha 8 senedir bitmeyen bir borç ödüyoruz Anladim ki arkası da kesilmeyecek esimde akillanmayacsk yoruldum artık
esloka Mizgin2020 yanina islak mendil al doktor hazırlan diye paravanin arkasına yolluyor ya çatala çıkmadan da silersin alt bölgeyi oyle de olabilir