Bir_Prenses_Annesi Sezensu Amin ins 🤲🏻Doquma qirerken bebeqin kıyafetlerini hemşireye werio musunuz yoksa doqum yapınca eşinizden mi istediler 🙄
Sezensu Bir_Prenses_Annesi Yok canım bizden kıyafet istemediler bebek doğdu yukarı gelmiş odanın olduğu kata giydirme odası oradaymış bezini onlar takıp sarmışlar orda istemişler kıyafetleri orda vermişler
Mervelsmet Sezensu ay sağol canım benim bugün ameliyat olalı 9 gün oldu doktor salı günü açtı ama sormaya unuttum normal eskisi gibi karnından güç alıp kalkıyor musun sen
Sezensu Mervelsmet Çok zorlamadan kalkıyorum evet, korkuyorum bazen ama doktorum dikişlerin açılmaz dedi çok net, çok ağır hareket ani hareket yapma 20 gün yeterli dedi
Bir_Prenses_Annesi Sezensu Daha biz 27 haftalıqız simdiden aklıma takıldı kıs bebeqi olacaqı için battaniyeyi fazla koymam lazım valiz hazırlayıp arabada dursun kücük bir cantada yanımda qötürüyüm ki ilk onları qiydirsinler lazım olursa sonra eşimden isterim dedim tereddütlerim wardı tsk ederim rahat rahat cantamızı hazırlayabiliriz 😇
Sedef-sedf Sezensu sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah🥰🙏🏻 Öyle güzel anlatmışsınız ki içimdeki hislerin dışavurumu gibi hissettim ☺️ Ben de pazartesi spinal sezaryen olcam makat geliş bebeğim, bir an evvel kucaklamak için sabırsızlanıyorum❤️☺️