İlk söylemek istediğim dünyanın en güzel duygusu, çok zormuş ama çok güzelmiş anne olmak.. Daha 4 gün önce dünyada yokken şimdi neden ağlıyor üşüyor mu diye içim içimi yiyor, gücüm olsa bırakın uykusuzluktan yorgunluğu hiç uyumayıp onu izleyebilirim büyümesine üzülür mü insan günden güne büyüyor diye seviniyorum ama bu günleri hafızama kazımak için hep ona bakıyorum ❤️
39+0 da makat geliş sebebi ile spinal sezaryen ile dünyaya geldi kızım, sezaryen doğuma kadar çok rahatmış planlı telaşsız çok güzel bir şekilde gittim doğuma, belden iğne benim canımı hiç acıtmadı çok kolaymış, sondayı ne takarken ne çıkarırken hissetmedim acısız bişey, ilk yürüyüşüm söylendiği kadar zor değildi başım dönmedi benim, sadece doğumdan sonra bi titreme tuttu üşümüyordum ama titriyordum birkaç saat içinde uyuşukluk geçti zaten. İlk gece kendi başıma yataktan kalkabildim, 2 gün ağrılarım vardı çok sonrasında daha iyi oldum yürüdükçe daha iyi hissediyorsunuz zaten bunu vücudunuz size söylüyor. Uykusuzluk beni çok zorlamadı, öyle herkesin dediği gibi uykusuz geceler yandın falan olmadım, çok zorlandığınız yerde birkaç saat uyusanız hemen toplanıveriyorsunuz Rabbim gücünü veriyor, evet uykumu alamadım ama zaten öyle saatlerce yatıp uyumaya isteğim yok, hala çok heyecanlı çok mutlu bi bayram havasındayım atlatamadım inanamıyorum karnımdaki yanımda yatıyor ❤️ Ben şuan yatakta yanıma reflü yatağı koydum ikimiz yatıyoruz kızımla anne yanı beşiği var ama ona uzanmak şuan zor olduğu için böyle rahat ettim birde içim rahat dalarsam kusarsa falan diye.. annem yanımda yer yatağı yaptık orda yatıyor eşim de içerde yatıyor daha kaç gün böyle olur bilmiyorum ama bi hafta daha kesin böyle olur.. Ha bi de ben en çok emzirmeyi sevdim, memenizde o ufacık gözlerle size bakıyor ben böyle bi his görmedim… Çok şükür 🙏🏻 Eşinizle sanki yeniden evlenmişte balayında gibi oluyorsunuz, bi afallıyorsunuz bulutların üstünde hissediyorsunuz 💖 Allahım hepinize bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin burda gebelik isteyen bebek bekleyen herkese dua ettim inşallah hepiniz kavuşursunuz ❤️