Rmeysa_1661 Ncmtntuuba ay sağolasın bu benim için büyük bir şeref çünkü ilk oğlan da 33 kilo almıştım 😂😂😂
Ncmtntuuba babyackgz ay bende ondna da korkuyorum ya annemde de çıkmıştı insallah çıkmaz ya ben şekerin çıkınca yasaklanan herşeyin hastasıyım 😔
babyackgz Ncmtntuuba bende öyleyim maalesef tatlıyla da aram çok iyidir çok üzgünüm o yüzden 🥺bebeğin sağlığı için dayanıcam mecbur
Ncmtntuuba Kizimveoglumm bakalım bana da her kontrolde başka birşey dediler ayrıntılıda kesinleşir insallah 🥰
Ncmtntuuba Aysegul_2822 şimdi bebek kilosu var plasenta falan işte bebeğin suyu nasıl almamış oluyorusnux ? Benm aklım onu almıyor
Hilalsny Ncmtntuuba ama bende de oyle oldu o dedigim aralikta su asla icemiyordum. Cok Korkuyoduk o yuzden. O zamanlar domates surme peynir ve ekmekten baska bisy yiyemiyodum :) Ama sonra bi anda hersey kesildi sanki hamile değilmişim gibi herseyi yiyip icmeye basladim :)
guneysmom 28+3 deyiz 10 kilo aldım ama görenler inanmıyor hiç almamışsın diyolar , sadece göbeğim var 🤷🏼♀️
Susaminannesiii 22+1 sadece 1,5 kilo aldım hic kusmadım. midem bile bulanmadı. cok istahlıyım ama kendimi tutuyorum
Seyma2861 Ncmtntuuba bosver önemli değil doğumdan sonra verilir. Ben kusuyorum hala onun etkisi var sanırım birde eskisi kadar iştahlı değilim niyeyse . Yemek yapmayıda yemeyide aşırı severim tatlısız evde iki günüm geçmezdi😁 resmen sağlıklı yaşama döndüm
Ncmtntuuba Seyma2861 ay bende deli gibş tatlı yiyorum ağzıma sürmezdim şireli ttalı onu bile deli gihi yiyorum 🤣
AlevDemirel Seyma2861 ben hayatım boyunca 50olmadım🙈 evlenince 53 olmuştum işte😊 ama zerre dikkat etmedim ben kızartma çikolata cips ne yemek istediysem yedim kasmadım kendimi hiç.iştahım açılmadı ama dikkat etmedim 😏
Zeyyno_ Ncmtntuuba Teşekkür ederim canım 😊Beslemene dikkat edebilirsin çünkü önemli olan çok kilo almak değil bebeğin gelişimi ve bebeğinn kilo alması🥰🙏
Ncmtntuuba Zeyyno_ aslında hani hamur işi falan tüketmiyorum çok ama tam yatağa giriyorum acıkıyorım yemeden uyuyamıyorum 😔