Elimi bir yerime sürüp kaşıdığım an bacaklarım heryeri kaşınmaya başlıyor anlamıyorum niye olduğunu özellikle geceleri çok kaşınıyor

Busbus58 geceleri yoğun olan bu kaşıntı maalesef kolestaz olabiliyor aynı sorunu ben de yaşıyorum doktor test istedi sonucunu bekliyoruz mutlaka kan tahlili yaptırıp alt ast değerlerinize baktırın bebek için ciddi bir durum olabiliyor. Kaşıntı içinde ellerinize ve ayaklarınıza soğuk kompres buz aküsü koyabilirsiniz. Dindirmiyor ama em azından rahatlatıyor.

Busbus58 kasıntı hafife alınmamalı hemen doktora gidip söylemelisin tahlil yapacaktır yarın da doktorlar 29 ekim izninde

Busbus58 canım benim de ilk zamanlar olmuştu sağlık ocağına gittim test dahi istemeden direk alerjiktir dedi ve Bi krem verdi.. Dehşet bir kaşıntı ve kaşıdığım yerler kabarıyordu büyüyordu..havluyu sirkeyle ıslatıp kaşınan yerlere koydum biraz yaktı ama hafifletti ve rahatlamıştım ben o şekilde geçirdim tabi kremin de faydası oldu..

Suan ayni seyden dolayı bende uyandım deli gibi kaşınıyor el ve ayaklarım uyuyamıyorum 🥺