gbayindir Merhaba kızlar 32+1 haftayım bebegım bugun 2082 gr oldugunu söyledi doKtorum. Kafası 35 hafta diğerleri normal haftasında (karnı büyümesi lazımmış)ama beslenmene dikkat et dedi ilaçlarımı değiştirdi. Muz yumurta et balık ceviz yemege calısıyorum. Daha ne yapabilirim 🤲🏻
MystryYYy gbayindir sabahlari 2 haslanmis yumurta tuket cnm kasarda mutlaka ye ve 2 bardak süt ic yogurt et tavuk balik mumkunse her gun yemeye çalış . Her aclik hssettiginse kuruyemis. Vs ye kg alirim die yememezlik yapma. Cabucak toparlar allahn iznyle
Gulsahkyc gbayindir hamileliğim boyunca hiç yumurta yemedim ama gece çok acıkıyordum 1 paket susamlı çubuk kraker 2 bardak ayran içiyordum 2 saat sonra yine acıkıyordum yine aynısını yiyordum midemi bulandırmadığı için 4210 doğdu yani kilo alsın diye yapmamıştım
Yenianneadayi2208 gbayindir nesquikli sütü ilave edebilirsin diğerlerinin yanına ☺️ Bende işe yaramıştı baya
Mde2323 gbayindir hayir tabikide bir yumurta yeterli iki canlısin diyerek fazladan yemek dogru olan degil fazla protein aldiginiz zaman kanda protein miktari fazla olur buda bebekte zeka geriligine yol acar dogumdan hemen sonra cocugun topugundan alinan kan ile bu duruma bakikir fenilketonuri diyoruz biz buna ogunleriniz duzenli alin benimde karin cevreme zayif dedi sabah kajvaltida bir yumurta yiyorum az pismin olmasin haslanmis yumurtaniz salmonellaya karsi iyipismis olmali et ve yumurta ogun aramda yogurt ve ceviz var kasar ye dedi ancak saglikli olmadigi icin tuketmiyorum gece yatmadan bir tatli kasigi bali sute koy ic dedi lutfen beslenme konusunda akliniza takilani doktorunuza danisin kafadan iki bardak sut iki kase yogurt iki yumurta tuketimine girmeyin
gbayindir MystryYYy ınsallah canım kiloya takmıs olabilirim galiba 3 hafta sonra gidicem bunları hep yicem🤲🏻
Mde2323 MystryYYy proteinin fazlasi zarar lutfen boyle fikirler vermeyin fenilketonuri riski yaratir iki canlsin yemen gerek diyip fazladan yumurta eskide kaldi bende alanim saglik oldugundan biliyorum lutden yapiyorsaniz sizde birakin dikkat edin
mom101 Minisinannesii valla ben 1 avuc yiyordum 30lu haftalarda erken doğum riskim vardı bebek kilo alsın diye yiyordum hemde kalsium deposu süt yoğurt tüketemiyorum onun için fındık yiyorum
Gulsahkyc gbayindir 30 kilo aldım 30 kilo verdim şu anda 21 haftalık gebeyim 14 kilo aldım gece yemem 0 tatlı 1 ☺️Ki çok sevmeme rağmen çikolatalı tatlılardan midem bulandı bünye farkediyor gerçekten
Mde2323 gbayindir sut icemedigim bor donem.olmustu benimde sut yerine gun icinde iki kase yogurt o zaman dedi iki kase yogurdu ayranda yapabilirsin dedi bunuda yazmis olayim
Yenianneadayi2208 gbayindir o zaman bişey diyemeyeceğim canım. Ama arkadaşlar bir çok öneride bulunmuş illa kilo aldırır bebeğine.
baby3_ Mde2323 benim gibi düşünen biri çıktı ya gözüm açık gitmeyecek 😂 kaşar deniyor da ne kadar sağlıklı ki 😒 normal sağlıklı güzel bi kahvaltı sonrasında ara öğün kuruyemiş , sebze yemeği yoğurtlu akşam da et tüketmeye çalışıyorum. Ekstra 500 kalori deniyor o da çok az birşey zaten . Yuksrki postlarda 1- 1,5 ekmek yiyorum diyenleri okuyorum günah
MystryYYy Mde2323 anladim cnm. Uyarin icin tesekkur ederim. Benimde erken dogum riskkm var bebegme kg aldrma derdindeyim banada hep bunlar soylendi cogu kisi tarafndn. Doktorda ekstra vitamin vs verdi zaten saglkla alalm ins
Mde2323 gbayindir beslenme alışkanlıklarimizdan cabuk vazgecemiyoruz malesef ben ogrendigimden beri hayatima sadece gunluk yogurdu ekledim zaten hazir paketlenmis gidalari tuketmiyorum eger tatli kacamaklariniz cok oluyorsa kan sekerinizi cok dusurmemeye çalışın mesela kahvaltidan sonra ara ogunumde yogurt salata var ardindan ara ogunumde meyve var meyveyi yedikten hemen snra geri acikiyordum doktora soyledim kan sekerinj aniden yukseltince cok kisa calli tokluk hemen ardindan aclik olur dedi meyvenin yanina cevis ekle ya da bir iki kasik yogurt ekle dedi aksam yemegini yedikten sonra gene bir kac ceviz atıyorum oda dedigim gibi kilo alsin diye gecede balli sut bu sizi rahatsiz ediyormus madem o zaman kurh yemislerle devam edin onun içeriğinde olan yag beyin gelisiminede iyi gelir yani bol yesillikli bol sebze meyveli cevizli fındıklı beslenme kilo aldiracaktir kendinizi ac birakmayjn sevgiler🌺
Zeyyno_ gbayindir kaşar peyniri, peynir, yumurta, yoğurt, muz, kuruyemiş, et, mercimek çorbası, bulgur pilavı vs..