Benimde gogus ucum yok. Emziremicem diye cok korkuyorum 😔😔😔😔

Benim son 2gün sezeryan ben komple bayılıcam cesaret edemiyorum korkuyorum epidural yaptırmaya Ama kararsızım ya hissedersem ya paniklersem diye

Elifozmen33 hayirlinuhurlunolsun canim benim Allah bağışlasın:) kaç kilo doğdu bebegin canim

Gözünüz aydın Allah bir ömür mutluluk versin 🍀

Ilovemybaby şırınga nin ucunu kesin içindekini ters takin kesmediginiz tarafı göğüs ucuna denk getirip göğüs ucunu çekin sürekli yapın bunu bana ebem yapmıştı öyle öyle çıktı ucu

Bir hafta oldu bende sezeryan oldum ama aklı olan olmasın halen ayağa kalkma da zor oluyor. Halen ağrım var özellikle uzanıp kalkınca artık ne zaman geçer bilmiyorum. Çorabımınızı bile başkası giydiriyor, bebeğinizi tam olarak kucağa alamıyorsunuz. Zor da olmayınca yapmayınız bir kaç doktor derse olun

Elifozmen33 bugün doktor kontrolüm vardı 35+4′teyim suyun biraz azalmış dedi. Bol sıvı tüket dinlen dedi. 1 hafta sonra tekrar gideceğim yine aynı devam ederse 10 Kasım gibi sezaryen olacağım. Normal doğum istiyordum ama kısmet tabi saglıkla gelsin de yavrum.. Oyle bi dogum hikayesi okuyayım diye girdim sizin hikayeye denk geldım. Tesadüf oldu 🙏🏻😇 Ok sukur almıssınz kucagınıza darısı tüm anneleremize🧡 bu arada bebek kac kılo doğdu cigerlerle falan alakalı bi sıkıntısı olmadı değil mi

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Selda_29 normal doğum yapanda bunu yaşıyor siz en azından oturabilir siniz normal doğum yapan kişi hiç oturamiyor

Elifozmen33 sağlıkla büyütün inş.. doğumdan önceki tahlillerinizde ac tok farkediyor mu ?

Zehram pompa aldım ama o çıkarır mı bilmiyorum. Son zamanlar göğüslerle oynamayın erken doğum olur dedikleri için deneyemiyorum