Umutt22 Beyziikoo pek önemli değil benim için sağlıklı gelsin bebişlerimiz Allah’ın izniyle de ama yazıcam tekrar buraya öğrenince 😍🌸
SeymaK Beyziikoo canım benim gittigim özel hastanede var ama heryerde var mı hiç bilmiyorum benim doktorum 13. Haftada ilk gösterdi her muayene de gösteriyo ordan da tabi cogunluk siyah beyaz ama renkli de gösteriyor onda daha çok anlaşılıyor her yeri 🥰🥰♥️♥️
Ozgnzgn Beyziikoo bana büyük ihtimal kız dedi dr 12+6 da ama henüz erken diye ben 16. Hafta kontrolüümü bekliyorum 🙈 bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da hiç fark etmez 🙏🏻🤗
E-sez85 Beyziikoo 12. Haftada kız dedi dr ama haftaya kontrolüm var emin olmak istiyorum ☺️ Şuan 15+4 deyiz inşallah değişmez
kubra_c Beyziikoo 16haftalığız 13haftalık iken oğlum olucağını öğrenmiştim bugun tekrar kontrole gittik bir değişiklik yok zaten bu saatten sonra da değişmez, sağ salim kucağımıza alırız inşAllah 🌸🐣
Beyzeliff Beyziikoo https://imgyukle.com/i/IgPzNj Kızlar ben de 11 haftalığım bi tahminde bulunabilir misiniz çok merak ediorm 😍