Beyziikoo Biz dün öğrendik 16 hafta 5 günlükken 😍 Bir kızçemiz oluyormuş Allah’ın izniyle 👼👼 ♥️ Bakalım değişmezse tabii 🙊🙊 Sizler ne bekliyorsunuz 👶👼
Kabatas Beyziikoo 12 haftalıkken baktı erkeğe benziyor dedi kesin konuşmadı şimdi 13 haftalığız bakalım bende merak ediyorum aslında 🥰🥰
Beyziikoo Tugba_16 Ya ben başından beri erkek hissediyorum eşimde kız onun hisleri çok kuvvetlidir ve kız çıktı biz daha önceden hiç öğrenmedik 🙊🙊 Şimdi de acaba mı diyorum hani erkek bebek daha net gösterir ya kendimce dedim yani 🤗
Deletedmom416 Beyziikoo Bana 12. haftada kıza benziyor demişti ama ben hep erkek hissettim. Eşim inatla kız o benim 6. hissim kuvvetlidir dedi ben inatla erkek dedim🤣 ve 16. haftada erkek olduğunu öğrendik 💙💙
Tugbaslan3458 Beyziikoo 20 haftalik olunca kontrolumuz var suan 18 haftalik olduk qma doktorumuz 16. Haftaya kadar hic bir tahminde bulunmamıştı 16. Hafta diye diretmisti resmen 16. Hafta da %100 kiz dedi😁🤷🏻♀️
Beyziikoo Tugbaslan3458 Bende hiç merak etmedim hatta yine sormamıştım doktorum gördü heralde söyledi sağolsun 😍😍 Net demiş yani değişmez heralde artık 😍♥️
SeymaK Daha önce hiç tahminde bulunmamıştı 16+2 de kız dedi bacak arasını renkli ultrasonda da gösterdi zaten baya belli hiç bi çıkıntı yoktu 🥰🌸🌸