Elifbalim Tilanur siz mi istediniz iğneyi doktor kendisi mi verdi? Benim 2 kaybım var Şuan tekrar 4 haftalık hamileyim pıhtılaşma testi yaptıramadım kendim mi istemeliyim acaba bilemiyorum :(
Mrv2534 Tilanur olur tabiki internetten kan sulandırıcı ine nasıl yapılır hangi noktalara vücut ta yapılır yazın öğrenebilirsiniz
Tilanur Elifbalim benim iki düşük felan olunca doktorum bana bidaha hamile kaldığında ben veya başka bi doktora gittiğinde kan sulandırıcı kullanman gerek bunu şöyle dedi ben bu gün öğrendim hamile olduğumu hemen doktoruma gittim daha ultrason da gözükmedi ama ilaçları verdi
Kubraeva Tilanur hayir hemen vermesi iyi olmus 5 haftalik iken basladim 34 haftaligim hala kullaniyorum
Kubraeva Tilanur ben hamileligim basindan beri agri cekiyorum kasıklarimda karnimda adet olicakmis gibi surekli lavaboya gidip Allah korusun kanama varmi diye bakardim ama herkeste farkli olur doktora gidince danis soyle sikayetini
Selma_123 Benimde 1 düşüğüm var doktorum tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne verdi ilk 3 ay 12 hafta onu kullandım sonra hapa döndüm 24 haftalığım hala kullanıyporum