Kbrsfk Rehile Rehile benim bebeğimde 21. Haftasında 374 gram 22 cm di doktorum haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi.
Mrymozr Rehile benimkide 19+4 ken 321 gr dı canım. Kiloyu kafana takma şimdiden daha çok var son aylarda alır kilo.
Rehile Tefide Nette bakıyorum normal Gözüküyo ama bana zayf geldi Sizin haftayla hic bilgim yok 🤭 daha biz gerideyiz
Rehile Kbrsfk Maşallah Benmki bir az beni endişelendirdi Bu gün Detaylıda Bakıldı Yarn sonucu Götürücem doktoruma Bakalm Ne diycek
Baybymucize Rehile yookk canım zayıf değil bende başka uygulamada kilosu çok olanlar vardı çok üzüldüm ama herkesin vücudu farklı üzülme sor zaten iyi der doktorun
Selinbam Rehile her anne babanın fiziği nasıl farklıysa doğal olarak bebeğinde farklıdr yani iri bi aileden iri minyon bi aileden minyon olablr bu yüzden kilo boy ortalama verilir önemli olan sağlık
Rehile Mrymozr Bende bu sıra ev taşıma işi var bitince muz Peynir Başlıycam Beslemeye bebeğimi bu sıra öğlen bile yiyemiyorum
Frdglp Rehile bizimde 20+6 da 25cm 478 gr di doktorum 1hafta onden gidiyo dedi bence sizinkinin kilosu gayet iyi hatta bi tablo vardi bende durun atiyim bakin iciniz rahatlasin🥰 https://hizliresim.com/o2JJbX
Rehile Frdglp Çok teşekkur ederimm😇😇😇 Bu gün Happ momda ortalama boyu 20 23 cm kilosu 320 400 gram arası yazıyo Onuda okudum Sizin atdığınızıda İcim rahatladı Maşallah Sizede 🤭 cinisyeti ne bebişin