Canım moralini bozmak istemem ama bu bende olan bişey sende de aynısı olacak diye bişey yok Bende 27+0 haftasındayız benim 26 da başladı fazla sonra doktora gidince tahlil istedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı o hafta içerisinde eşimle hiçten sebeplerle tartıştık çok fazla strese girdim sonra öyle bi iki çömelme hareketinden sonra iş yaparak farkında olmadan kendimi zorlamışım gece saat 4 gibi bi sancı tuttu belim kasıklarım bacaklarım komple kaskatı kesildi yürüyemedim bile zar zor kendimi yatağa attım 4 saat boyunca sancılarım devam etti her 10 dakika da bir sancı geliyor 2 dakikaya yakın sürüyor sonra tekrar o gece hastaneye gitmedim iki gün sonra randevum vardı o yüzden fazla üstünde durmadım ama kasılmalarım hala devam ediyordu nasıl o an doktora gitmedim kendime hayret ediyorum benimde eşiminde beyni durmuştu sanki eşim o sırada yanımda karnıma masaj falan yapıyor neyse doktora gidince bahs ettim doktor baktı dedi rahim ağzında gevşeme incelme var nasıl o kadar saat ağrı çektin ve açıklığın yok bu tamamen bir mucize dedi sen baya doğum sancısı çekmişsin bir saat daha sürse bebek doğardı dedi… bi yandan ben bi yandan eşim soruyoruz erken doğarsa ne olur yaşama şansı var mı diye ve hiç iyi şeyler duymuyoruz Tabi benim gözlerim dolmaya başladı tuttum kendimi çıkana kadar hemen iğne ve progesteron verdi sıkıntı stresten uzak dur iş yapma dedi bol bol dinlen sana iyi gelecek şeyler yap dedi her hafta geleceksin duruma bakacağız 35 haftayı zorlasak çok iyi dedi hemen acilden iğne yaptırın dedi ben ağlıyorum tabi tutamadım kendimi eve dönene kadar ağladım şimdi ilaçları kullanmama rağmen kasılmalarım devam ediyor huzursuzum ara ara ağrılaırm var ama çok şiddetli değil dua ediyoruz 35 haftayı geçelim şöyle 37 görsek başka bişey istemem sizde dua edin lütfen … dediğim gibi herkeste durum Farklı olabilir ama tedbirli olmakta fayda var kendini bedenini çok iyi izlemeli
insan doktoruna görünmende Fayda var bence… ummarım herşey yolundadır hiç bir sorun yoktur ama tedbir amaçlı sadece 🙂 bol bol dua bekliyoruz bı arada kendiliniz mübarek olsun 🤲🏻