Anne18 Ataninannesi 17 haftalığım egzersiz yapıyorum evde kusmalarım gecti bulantılar oluyor arada rabbim kolay doğumlar versin inşallah
724mari Ataninannesi Allah saglıcakla kucagımza almayı nasip etsin bende artık bulantılarım gecti rahat bir şekilde yemek yemek istiyorum canım aşırı ciğköfte cekiyor Ama etsiz olanından nete yazdıgımda tavsşye edilmiyor siz yiyormusunz nolur söyleyin catlıycam yemezsem😂😂
Gigy Ataninannesi her hafta doktordayiz 🤭 bir yandan çalışıyorum ,iyiyim çok şükür sadece kayıplarımdan dolayı endişem var ,Allah’ın mucizeleri çoktur 🎈hepimiz inşallah sağlıcakla kavuşalım
Mrvklc ipekursat gerçekten bu nasıl bişey allah aşkına cok merak ediyorum 30 haftalarda napacam gömün beni yataklara 😊 bebek hareketleri ne zaman başlıcak hakkaten yani kasıklarıma bazen sancı gibi bişey giriyor acaba o mu
ipekursat Mrvklc sizin kaç haftaa şu an henüz 11.haftadayım been ama enerjim sıfır yemek tuvalet harici yataktan ayrılmıyorum acabaaa kaç kiloyla gidicem doğuma😂
Mrvklc Ataninannesi ben de hareketi diye kendi kendime seviniyorum 😁 15 teyim henüz ve zaman geçmiyor üç saat üç gün gibi
Duygularca Mrvklc ben de 15+4üm Bi an önce hareketlerini hissetmek istiyorum bir de daha cinsiyeti öğrenmedim onun için gün sayıyorum kontrolüme
Barlisko Bende 15 haftaligim sanki arada hafif bi kıpırdama hissediyorum ikinci gebeligim doğrumu anlıyorum bilemedim 😅😅
Sukusum Barlisko ben de arada minik kıpırdamalar hissediyorum 🥰 2. Gebeliklerde 13-14. Haftalarda bile duyanlar oluyormuş sağlıkla gelsinler inşallah 😇
Mrvklc ipekursat 15 teyim ve hiç enerjim yok ya bnde hep öyle düşünüyorum doğuma nasıl gircem yüreyen varil çünkü hareketli olmak iyidir 😁