Bebis38 Mina01 ayin 10 da gittim doktora o zaman demişti bir hafta sonra bırak dedi şükür bir sıkıntı olmadı hareketleri iyi
Minigimm2020 Mina01 Mina01 30da gttigimde 32 de bırakacağımı soyledi 33 de gtmistm kontorlede bi degisklik olmadi korktum ama sukur bsey olmadi
Baby216 Mina01 ben gen testi yaptırmadım. Benim bebeğe giden damarlarda direnç vardı biz o yüzden coraspirine başladık. Bir de benim ilk bebeğim karnımda kalbi durdu. Şimdi tedbir amaçlı olarak kan sulandırıcı ilaç kullanıyoruz
htcedgn Mina01 benim doktorum 34te bırakmamı istedi. Zaten etksi de bi hafta daha devam ediyor🌸 inşallah bi sıkıntı olmaz, iyi düşünün iyi şeyler olsun🙏🏻🌸
htcedgn Mina01 bi risk görse bıraktırmazdı zaten🌸 kanama riskini de artırıyor ya o yüzden de bırakmanızı istemiş olabilir. Doktorunuza güvenin☘️
Mina01 htcedgn doktoruma guveniyorum tabiki ama ilac icmeye o kadar alistim ki sanki unutsam bile bisey olacak gibi tedirgin oluyorum
htcedgn Mina01 içinizi ferah tutun, iyi düşünelim iyi şeyler olsun. Bu hayırlı günde güzel düşünelim, güzel şeyler isteyelim inşallah🙏🏻 Rabbim herkesin evladını bağışlasın içinde de bizim evlatlarımızı🌸🌸
Mina01 htcedgn amin inşallah içimi ferahlattiniz allah razı olsun 💕cümlemizin yavrularını korusun rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin insallah
esrAlp Mina01 ben de 32 de bıraktım 33 de gittim iyiydi şimdi 34 deyim haftaya 35 de gidicrm şükür hareketlerde sorun yok ama ben de suyu ile kilo alımında etkisi var mi merak ediyorum
Mina01 esrAlp maşallah çok şükür 💕onda etkisinin olacağını düşünmüyorum tabi belli de olmaz insallah güzel haberler alırsınız
Kubraeva Mina01 bende hem igne hem coraspin kullaniyorum 32. Haftada bi buraktim haraketlerinde bisey olmadi sukur bende korkuyordum senin gibi pihtillamadan dolayi her ay test yapiyor orda degerim biraz yuksek cikinca 35 e kadar tekrar kullandirma karari aldi kullaniyorum simdi
Kubraeva Mina01 cnm kan pihtillasmasi var bende oksapar igne kullaniyorum hamileligin basindan beri ayda bur defa d.dimer testi yapiliyor yani vucuttaki pihtillasma oranina bakiyor doktorum sinirdami normal mi diye ona gore igne dozajjmi belirliyor
Mina01 Kubraeva oksalat kaç binlik kullanıyorsunuz? Birde ben coraspon kullanıyorum sizde kullanıyor musunuz? Hangi geninizde pıhtılaşma var
Kubraeva Mina01 coraspin bende kullaniyorum hangi genimde oldugu hic hatirlamiyorum cnm hamileligin basinda bir iki ay 06 kullandim ondan sonra normal seyirde devam ettigi icin 04 kullandim