Muvahhide2 tubaa44 kantarında başladıysan onunla devam et canım Rabbim şifa versin ben de çok çekmiştim çok zor
Fatmanurkor94 tubaa44 olabilir evt nazar da cok tehlikeli bısey gercekten kendını oku okut rahatlarsın az da olsa
tubaa44 Fatmanurkor94 Komşum var sağ olsun o üç gün boyunca gelip okudu beni Rabbim şifa verir inşallah
tubaa44 Bugün de basur oldu arkadaşlar dikişlerim tam toplamadan o çıktı bir de çok acıyor meme gibi olmuş geçer mi sizce ne yapmam lazım nolur yardım edin
Gulsen4224 tubaa44 aynen cnm hava alması da önemli daha çabuk iyileşiyor popo tarafına oturtamazsın da çok zor olur Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce iyileşirsin🌼
tubaa44 Gulsen4224 aynen çok zor gerçekten çocuğuma yeteri ilgiyi gösterememek en zoru Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
tubaa44 Tuba59 batikonla birlikte bi krem vermişti doktor düzenli bi şekilde uzun zaman kullandım etkisini pek göremedim ben de zeytinyağına ve kantaron yağını uyguladım onlar biraz daha iyi geldi çok şükür
tubaa44 Adembetul1_2 sizin de olur inşallah hiç sıkmayın canınızı inanın vakti zamanı gelince kendiliğinden geliyor siz ne yaparsınız yapın o biliyor vaktini
tubaa44 Esraugur2310 aynen benim de doktorum gayet iyi normal dedi ama bilmiyorum ben çok zorlandım hala da devam ediyor
tubaa44 Egeeren benim de bugün 12. Günüm dikişlerim biraz daha toparladı çok şükür eskisi gibi zorlamıyor tam iyileşmedi ama inşallah yakında geçer basur da oldu 4 gündür falan o dikişlerden daha zormuş mahvetti beni