Teacher34 Vildan007 ben ıkıncı bebegımı 2015 ekım ayında medıcanada sezeryan dogdum ...saglam dogdu saglıklıydı ıkı gun yasadı ve öldü o nedenle önünden bile geçmiyorum artık
Teacher34 Vildan007 sağol canım 😞. İlk çocugumu doguran doktordu memnundum doktorumdan ama sağlam dogan bebek bır gun snra kuvoze alındı ıkıncı gun de ciğeri patladı ve çocuk doktorları tarafından cerrahlar tarafından mudahale edıldı kurtalımadı
Vildan007 Teacher34 çok uzuldum gerçekten Allah tekrarlarını nasıp eder ınsallah.veren Allah alan Allah herseyde hayır vardır öyle bak
Busraft Teacher34 ben de medicana hastanesine gidiyorum Bahçelievler. Yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum hangi doktora gidiyordunuz 🙁
Milkshake1987 Teacher34 ya doktorunun adı neydi bende suan bi doktora gidiyorum ama özel muayenehanesi doğumu Bahçelievler medicana die tutturdu araştıyordum bu hastaneyi biride olumlu bişi demiyor ve ekonomik olarak ciddi bi hastane ama hakkını vermiyor 😕
Haticeyildiz Esraalmawla ben fatma hanima gidiyodum ama simdi medilife bagcilara gidicem cunku medipolde yenidogan bakim unitesi yokmus nolur nolmaz
Feyzaugurali Esraalmawla bende oraya gidiyorum. Selma ömür hanıma. memnunum. Cokda guzel yorumlar aldim selma hanim hakkında.
CananBekir HilalCeylan1 merhaba bende çocuk tedavisi için gidiyorum birkere gittim olumsuz birsey gormedim umarim bende memnunn kalirim
yilmazinannesi Ethica incirlide doktor Uğur beyi tavsiye ediyorum. Zaten sabah 8-11 arası kalıyor hastanede o aradada yer bulursan eğer
Snmozlem Eysaa bende Avcılar Türkan Hanıma gidiyorum. Daha yeniyiz gerçi ama devam etmeyi düşünüyorum 🤗
TubaDemirta Eysaa ya ben bu ay öğrendim de hamile olduğumu kontrole gelicem avcılardayım önerir misiniz
Elisam Beylikduzu medi life Senem Hanim 👍🏻 Muayene ucreti diger doktorlardan biraz fazla ama bir numara kendisi
Nilay Çapa özel Hastanesi kadın Doğum gerçekten çok iyi . Hem bebek tedavisinde hemde Doğumda başarılı 👍
CananBekir Nilay hangi doktor a gidiyorsunuz bende altay beye gidiyodum uzak diye esenler medipol e geçiş yaptım çocuk tedavisi icin
Busraserkann Nilay Bende çapa özele gidiyorum 31.haftalik hamileyim ilk doğumum bütün herkes çok iyi olduğunu söylüyor.Doktorum Altay bey gerçekten çok iyi hayırlısı bakalım Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah 🙏☺