• Gebelik
  • Bebekler arası yaş farkı yakınsa 🙈😋

Brcn90 1 yaşına 15 gün kaldı kızımın ve ben 2,5 aylık hamileyim yaşım 21 niye bu kadar acele ettik bilmiyorum ben korundum birde korunmayı bırakınca hamile kaldım doğurunca neler olacağının tavsiyesini veririm sana 😂

Brcn90 cabim ilkini bi doğur hele sende benim gibisin daha 1.ye hamile değilken 3 çocuk istiyorum :)) zorlukları var elbet ama büyüyünce çok iyi oluyor . Çişini öğrendiği zaman derdini anlatabildigi zaman 2. Çocuğu düşün buda zaten 2 yaşa denk geliyor galiba

Brcn90 valla benimkilerin arası 2 buçuk yaş olcak keşke oğlum bir yaşındayken düşünseydim geçmi kaldım diyorum😅 kardeşimle benim aramda 1 buçuk yaş var canım kardeşim iyiki öyle olmuş abimle aramızda 4 yaş var hep bi mesafe oldu onla ama kardeşim daha Farklı o yüzden üçüncüyü de ben geciktirmişsem sanırım😂 ben böyle diyince herkesin gözü büyüyor yeni nesil arkadaşlarım ayyyy ben hayatta yapamam birinci büyüsün ikinciyi öyle yaparım bida yapmam doğurmak değil büyütmek marifet cart vura konuşup canımı sıkıyorlar . Sanki ben onlarla aynı fikirde olmak zorundaymışım gibi biz üç dört çocuk yapınca büyütmüyoruz sanki doğurup salıveriyoruz töbestağfur 🤷🏻‍♀️

Benm oğlum iki yaşında iken hamile kaldım oğlum şuan 2ay sekiz aylık sekiz aylık hamileyim 🙏♥️tam güzel zamanlama oldu tuvalete alıştı yemek yiyor bana bir zorluğu yok bir buçuk yaşında iken zor oluyor iki yasa denk getir derim 🙏❤️ çünkü iki yasa üç aylık olana kadar.emdi kendi sütten tiskindi bitrakti 🙏

Bende 22 yaşındayım şuan oğlum 10 aylık olucaktı ama kalbi durdu be şimdi 31 haftalık gebeyim esere bebeğim yaşasaydı 3 sene felan yapmazdım çünkü geçenlerde bir bayanla parkta tanıştık 18 aylık bebeği varken hamile kalmıştı ve çocuk sinirden konuşamıyordu 3 yaşına gelmişti anlıyordu insanları ama konuşmuyordu psikolojisi bozulmuş fazla ilgi görmemiş korktum

Brcn90 aaaa aynı ben. Yaş30 26 haftalık gebeyim ve sağlık problemlerinden dolayı ikincisini. Doktor izin verir vermez hemen. Düşünüyorum 😁😁😁

sntn yazık yaa sen de benim ablam gibi gaddar çıkmışsın ablam çatal fırlatmıştı bana. Bacağıma saplanmıştı sen çocuğun kolunu kırmışsın nedir bu. Bir yaş büyüklerden çektiğimiz 😁😁

• sntn bunu yanıtladı.
    • sntn bunu beğendi.

E-v-A101 😄 bende 21 haftalık. Hadi bakalım nasip olursa inşallah diyelim o zaman 😋🙏

Brcn90 Allah nasip eder inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥰

Brcn90 ah ahh nedesem 4 aylik oglum var ve bugün 2 aylik hamile oldugumu ögrendim plansiz sekilde hala sok lardayim🙄

Brcn90 bende eşimle böyle düşünüyorum ya 35+2 haftalık hamileyim çok ara vermeden bitane daha istiyoruz bende biraz korkuyorum ama şu açıdan, 80 kilo oldum ve çatlaklarim falan da oldu baya zayıflamak istiyorum 55-60 kiloya kadar falan, hemende hamile olursam ne ara vericem kilo falan kendimi toparlamadan da olmaz diyorum 😂 benimde kafam karışık eşim hiç korunmayalim ne zaman olursa diyo ama Cesaret edemiyorum hemen olursa da diye of çok zor😂😂

Brcn90 vallaha annelik hiç kolay değil bende hamileyken ikinciyi hemen yapicam dedim suan 1 aylık bebeğim ikinciyi aslaaaaaaaa diyorum😂😂😂

E-v-A101 bizim öyle çok ya kafası yarılmıştı kaçıcam diye ama o biraz büyüdükten sonra beni dövmeye başladı 😂😂😂

sntn boşuna dememişler eden. Bulur diye 😁 bizde ablamla. Çok yakın arkadaş olduk hergün muhakkak konuşuyoruz. Ne olursa olsun arayacağım ilk kişi o oldu 🥰 ama bu küçüklere. Çok yazık oldu çok. Neyse bende ikincisini. Hemen getireceğim Allah nasip ederse bakalım onlar nasıl birbirini yiyecek 🤣🤣

Rumeys-1820 bunu bi doğurayım arkandan gelirim bende huniyle 😂😂 ikinciyi de hemen yapmayı düşünüyorum çünkü allah nasip ederse

Brcn90 Kesin tavsiyem ciddiyim hakkaten. Paylaşmayı daha iyi öğrenir. Diğer hanımların bahsettiği gibi hem yakın arkadaş hem de sırdaş olurlar. Erkek kardeşimle aramızda 2 yaş var. Küçükken anneme epey çektirmişiz tabi ama şimdi birbirimizin en büyük destekçisiyiz çok şükür. 😊

Brcn90 evet beraber daha kolay büyüyorlar gerçekten. Söylerlerdi inanmazdım. Ama tecrübe herşeymiş. 3,5 yaşında ve 10 aylık 2 oğlum var. Küçük gerçekten çok kolay büyüdü. 2 ay sonra 3.oğlumu kucagıma alacağım. Artık bordo bereliyim. Neyin dogru neyin yanlış olduğunu biliyorum. Nerede ne yapmam gerekiyor biliyorum. İlkinde ki acemiliklerim yok. Tabi 3.yle ne olacak yaşayıp göreceğim 🙂