Brcn90 Doğumuma az kaldı arkadaşlar. Nasipse eşimle çok ara vermeden ikinciyide istiyoruz. Yaşım 30.Bu yüzden çok geciktirmek istemiyorum. Hem çok istiyor birazda korkuyorum.Zor mu olur 😞 Böyle olanlarınız varmı ? Beraber büyümeleri açısından iyi olur diye düşünüyorum. Bir de daha fazla geciktirip yaşlı bir anne olmak istemiyorum 😄🙈 sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ?
miskiamber Brcn90 Daha ilkini doğurmadım ama bende ikinciyi hemen istiyorum. 5 yıllık evliyiz çok zor zamanlar geçirdik 5 yılın sonunda hamile kaldım hiç ara vermeden isterim diye düşünüyorum bilmiyorum zor olur mu hiç korunmayız falan diye düşünüyorum hatta ama bebiş geldikten sonra fikrim değişir mi bilmiyorum 😀
Ces Brcn90 bana inanılmaz mantıklı gelen bişi bu o yüzden su an 7 haftalık hamileyim 🌸ilk çocuğum 14 aylık 🖤yani aralarında 2 yas olacak illaki zorlukları vardır ama bir daha bu zorluğu çekmek yerine bir kere de bu işi bitirmek bence çok mantıklı yaşım 31
Fulyag Brcn90 Ben de 30 yaşındayım 2 yaşında kızım var 2 hafta sonra da 2. Kızımız doğacak ben de aralarında çok yaş farkı olmasın arkadaş gibi büyüsünler istedim yaşım da çok ilerlemeden aradan çıksın dedim ama henüz tecrübem yok 2 hafta sonra tecrübe edinmeye başlayacağım 😄 Başta çok zor olacak herkesim söylediği bu ama ikisi de biraz büyüdükten sonra rahat olacak gibi geliyor😌
sntn Brcn90 ben çocuk tarafından yazayım benim annem ben 9 aylıkken kardeşime hamile kalmış aramızda 18 ay var. Annem için biraz zorlayıcı olmuş çünkü kardeşimin doğduğu dönem tam benim kıskançlık dönemimmiş onu sallıyor diye bende sallanmak istiyormuşum ama benimle hep genelde babam kardeşimle de annem ilgileniyormuş belki küçükken zorlukları olabilir ama büyüyünce bence yakın yaş aralığı kardeş mükemmel bir şey çünkü asla arkadaşa ihtiyaç duymuyorsun çünkü sürekli yanı başında bir arkadaşın var ha tabi ki çok kavga ederdik hatta kardeşimin kolunu kırdığım bile oldu ama yakın yaş çok mükemmel bir şey büyüdüğünde de aynı şekilde her şeyimi anlatabileceğim asla sırtımdan vurmayacak bir dostum kardeşim her şeyim var benim
Brcn90 miskiamber bende böyle düşünmekten korkuyorum 😄😷 ama bu tecrübeyi yaşayanlar arti ve eksilerini bizimle paylaşırsa ne güzel olur 😊
Rumeys-1820 Brcn90 Kesin tavsiyem ciddiyim hakkaten. Paylaşmayı daha iyi öğrenir. Diğer hanımların bahsettiği gibi hem yakın arkadaş hem de sırdaş olurlar. Erkek kardeşimle aramızda 2 yaş var. Küçükken anneme epey çektirmişiz tabi ama şimdi birbirimizin en büyük destekçisiyiz çok şükür. 😊
3_prenses_annesi Fulyag ben sana tecrübe olarak anlatayım hiç zor olmadı 23 ay araları var kızım doğduktan 1 ay sonra 2 yaşına girdi benim için kolay oldu çok güzel ıyi yapmışsınız sizde ablalık yapıyor kardeşine bazen kıskançlık oluyor ama oda arada olur ama ben bi zorluğunu görmedim annem yakınım da doğum iznim bitmeden hiç demedim ikisiyle baş edemiyorum bugün alda gündüz bak diye hiç demedim
sue92 Benim kardeşimle aramda tam 1 yaş var hatta 11,5 ay diyebiliriz. Bizim için çok iyi oldu. Bir ömür arkadaş olduk. Annem de küçükken zordu ama iyi ki olmuş der hep. Ki babam çok çalışıyomuş, tek başına ve çalışan bi anne olmasına rağmen başarmış👍🏻
Fulyag 3_prenses_annesi Ben de çok fazla zorlanmam diye düşünüyorum özellikle 2-3 sene sonra çok daha güzel olabilir tek sorun kızım 2 yaş sendromunda ve zorluyor biraz sabırla geçmesini bekliyoruz 🙄
E-v-A101 sntn yazık yaa sen de benim ablam gibi gaddar çıkmışsın ablam çatal fırlatmıştı bana. Bacağıma saplanmıştı sen çocuğun kolunu kırmışsın nedir bu. Bir yaş büyüklerden çektiğimiz 😁😁
pptya01 21 haftalık hamileyim kızım 17 aylık. Aralarında nasipse 22 ay olacak. Kızım bana aşırı düşkün kimse ona dokunmasın su bile vermesin ben vereyim istiyo boğuluyorum hergün bugün düzelmişmidir diyorum ama yine aynı bebek doğunca ne olacak bilmiyorum. Ben isteyerek hamile kaldım yaş farkı artınca da kıskançlık oluyor çocuğa göre değişiyor bence çocuğunuz benim kızım gibi olursa hayat çok kolay olmaz
UmmuHamza Brcn90 13 aylık bebeğim var 20 haftalık hamileyim. Planlı bir şey değildi ama Allah böyle uygun gördü diyoruz☺️ Tek sıkıntım emzirme. Hala emziriyorum doktorum da bi mahsuru olmadığını söyledi zaten ama sütüm azaldı ben istiyordum ki bol bol emzireyim sütüm vardı ama nasip olmadı☺️ Emiyor ama keyiften. Şimdi ikisini nasıl emziririm nasıl uyuturum ne yaparım diye düşünüyorum. Allah kolaylık sağlayacaktır tek temennim 🥰
Homeless20 Brcn90 bende arkasına hemen yapmayı düşünüyorum şuan ki fikrim bu ama doğumdan sonra nolur bilemem :) benim bu tüp bebekti hem hazırda embriyomda varken tekrar koydurmak istiyorum. Benim kardeşlerimin arasında 14 ay o kadar güzel anlaşıyorlarki hep onlara imrenmişimdir. O yüzden hemen yapacağım allah nasip ederse
Handevebade Brcn90 1 yaşına 15 gün kaldı kızımın ve ben 2,5 aylık hamileyim yaşım 21 niye bu kadar acele ettik bilmiyorum ben korundum birde korunmayı bırakınca hamile kaldım doğurunca neler olacağının tavsiyesini veririm sana 😂
afrasil Brcn90 cabim ilkini bi doğur hele sende benim gibisin daha 1.ye hamile değilken 3 çocuk istiyorum :)) zorlukları var elbet ama büyüyünce çok iyi oluyor . Çişini öğrendiği zaman derdini anlatabildigi zaman 2. Çocuğu düşün buda zaten 2 yaşa denk geliyor galiba
Ballicut Brcn90 valla benimkilerin arası 2 buçuk yaş olcak keşke oğlum bir yaşındayken düşünseydim geçmi kaldım diyorum😅 kardeşimle benim aramda 1 buçuk yaş var canım kardeşim iyiki öyle olmuş abimle aramızda 4 yaş var hep bi mesafe oldu onla ama kardeşim daha Farklı o yüzden üçüncüyü de ben geciktirmişsem sanırım😂 ben böyle diyince herkesin gözü büyüyor yeni nesil arkadaşlarım ayyyy ben hayatta yapamam birinci büyüsün ikinciyi öyle yaparım bida yapmam doğurmak değil büyütmek marifet cart vura konuşup canımı sıkıyorlar . Sanki ben onlarla aynı fikirde olmak zorundaymışım gibi biz üç dört çocuk yapınca büyütmüyoruz sanki doğurup salıveriyoruz töbestağfur 🤷🏻♀️