Denizkubra adaa_ benimde kizim olucak insallah bende deniz koycm iki isim hic sevmem o yuzden tek olcak ve bence deniz tek basina cook güzel cok anlamli bir isim 😍😍
Denizkubra Zeynepahmett bence oyle dusunmeyin sonucta ayni isimden dunyada kac kiside var bende hep deniz istyrdm deniz koydm dersnz olur biter kim ne dusunrse dusunsn takmayin hic 🌺🌺 cok guzel bir isim deniz ❤
adaa_ Teşekkür ederim kızlaar.Evet ben de tek isim seviyorum aslında Aras da arkadaşın çocuğunun adı 😄 Deniz Alp Deniz han geldi aklıma bu sefer ikisi bir söylenir diye tereddüt ettim .Tek olcak bu gidişle galiba 🙃
DenizGzm Deniz-67 ohhhh maşallah canım benim rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin maşallah yaa kaç yaşındasınız :)🧿🧿
Deniz-67 DenizGzm saol cnm benım yaş 35 suan hastaneydız dün gece sancım cıktı pazara kdr yatış verdı
DenizGzm Deniz-67 gencecik 3 tane evlat sahibi anne 🧿🐣🐣 oyy sabırsız mı çıktı annesi kaç haftalık bıdık🐣
Deniz-67 DenizGzm yok canım 3 degıl 2. Bu bi kıZım var 8 yasnda bide oğlum olck ınsallh ayen sabırsz biraz