Merveeeeeeeeeeeeeee Bebeğe kilo aldırcak besinler nelerdir şuan 27+1 haftalığım bebeğim 890 gr yardımcı olurmusunuz?🙏🏻
ecembugra53 Merveeeeeeeeeeeeeee kaşar peyniri muz maden suyu ceviz baden fındık et ve süt ürünleri canım😊
Seval22 Merveeeeeeeeeeeeeee bol meyve 3 hafta önden gidiyoruz biz doktora yediklerimi sayınca meyveyi azalt o aldırmıştır bu kadar dedi ek olarak kaşar tahin pekmez süt ceviz kesinlikle aldırıyor
Merveeeeeeeeeeeeeee beyzanur_guclu18 maaşallah ne yedin ki bu kadar merak ettim hayır bende aslında bende çok yıyorum ama…
beyzanur_guclu18 Merveeeeeeeeeeeeeee valla çoğ kişi öyle dedi ne yiyorsun diye ama öyle ekstra yediğim bişi yok sadce çok sık yiyorum bebiş çok acıktıryo beni o yüzden herlade tombiş olucak
Smgyy Merveeeeeeeeeeeeeee tayin pekmez ceviz kaşar süt ve boza kilo aldırıyormuş canım bende başladım bakalım 2 hafta donra kontrolüm var daha fazla bunlardan yemeye başladım ne olmuş görücez inşallah hepimizin evlatlarını rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doktorumda sağlıklı olsun kilo iyi bişi değil dedi buarada
Nurgamze Merveeeeeeeeeeeeeee muz ceviz et ürünleri kaşar peyniri canım ama muz sanada kilo aldırıyor ben hamur işi ekmek yemediğim halde kilo aldım hergün muz ve diğer meyveleri tüketmekten orantılı yersin.
Acemiianneee Merveeeeeeeeeeeeeee Kilosu gayet iyi masallaah zaten doktorunuz da haftasıyla uyumlu demiştir hiç stres olmayın 😊 kiz bebek mi ayrıca kizlar biraz daha küçük olabiliyor bizde 27+1 iz kilo olarak kimseyle kıyaslamayın bence ki zaten kilo alma atakları bu haftalardan sonra başlayacak 😊
Acemiianneee Merveeeeeeeeeeeeeee sağlıcakla zamanında gelsin insallah bu haftanın sıkıntıları neler sizde hareketleri nasıl ufaklığın 😊
Merveeeeeeeeeeeeeee Acemiianneee maaşallah çok hareketli tam uyucam içerde dört dönüyo kızım..Allaha şükür bu haftama kadar sıkıntısız geldım hafıften bel ağrılarım başlıyo kızım aşağda olduğu için yürümekte zorlanıyorum artık sizin nasıl geçıyo😇