babysevgi Hoşgeldin son 29 🌸🧿🙏🏻☺️ 10 gün daha geçmiş vay bee. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar🙏🏻Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah☺️
babysevgi Mom092 en basları saymadım tabi ama 99 oldugumda yaz tatılındeydım😌ve ne zmn gelcek Kasım diyordum şimdi nerdeyse geldiii🤗yaz mevsimi ztn cabuk bitiyor umarım sizinde kalan günleriniz yaz mevsimi kdr hızlı geçer 👼🏼
sukayhanacar babysevgi 00:00’da Allah şükür yarabbi 29 be 29 diye koca göbeğimle depar attım. bu günü sayıkladık geldi sıra şimdi 19 da 😂😂😂😂
MiniKaya babysevgi hayırlı kandiller özlemcim 🤲🏼♥️ son 29 🌸 uykusuz geceler benim oğlan beni uykusuzluğa hazırlıyor sanırım gece topu topu uyuduğum 3-4 saat gündüz hiç uyumuyorm ama hiçte uykum yok maşallah 😀
babysevgi MiniKaya aynısıyım ya snnle bılıyomsn özgecim 😬12 de dalıyorum 4:30 uyanıs o uyanıs ne uyuyablıyom ne uykum var ne baska bişy
Dilek_Ersen babysevgi seninle aramızda bir gun var benımde son 30 cok merak ediyorum önce hangimiz doğurucak 😁😁😁
Xxz babysevgi amin. Hayırlı kandiller herkese. Doğuran , doğuramayan, doğuma gün sayan , ay sayan ,yeni öğrenen bebek isteyen herkese hayırlı hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum.🙏🙏🙏🙏💓💓💓
MiniKaya babysevgi saat başı uyanıyorm canım ben 😀 dün gece işte 1 buçukta yattm 4 te kalktm 5 e kadar döndüm 😀 sonra uyumuşum sabah 9 kalkış 😀😀 hadi bizim ki erkek senin kız 🥰 kız çocuğu uyku yapar derler birde ☺️