cigdemoktav Yenibebekyeniheyecan benim doktorumla oranın anlaşması var belki ondan indirimlidir ama yabancı olduğunuz için de abartmış olabilirler şaşırmam yani yaparlar
Essfet Ankarada özel bi kliniğe gidiyorum. Normal sezeryan farketmeksizin doğum sonrası hastanede 1 gün yatış dahil ve tüm kan testlerim, ve tüm ultrason dahil hepsi 9000.
Serpil34 Ben Küçükyalı özel deltahospital hastanesine gidiyorum muayene 95tl sezeryan 2500 epidural 3000 TL
papatya35 Yenibebekyeniheyecan bende olama gidiyorum 10gün önce sormuştum normal 4500 ,sezeryan 5000 demişlerdi sizin doktordan dolayı mı ücret o şekilde acaba yoksa yeni mi zam geldi 😳
Yenibebekyeniheyecan papatya35 evt cnm bnm doktordan dolayi ücret öyle bnm doktor dışarıdan ve oda suit olarak seçtim büyük olsun diye
Deletedmom416 papatya35 bende okana gidiyorum sizin doktorunuz kim acaba? ben hiç fiyat sormadım daha ama
Bittercikolataa Ankara da özel hastaneden paket aldım. Normal muane ücreti 150 Tl Doğum paketi 5.250🤗
Hemece Batman Medicalpark muayene ücreti tsk indirimiyle 145 Doğum ücreti 2400 yine OYAK indirimiyle 1900🙂
Yenibebekyeniheyecan papatya35 30 haftalik cnm inşAllah haftasini bekler bizim doktorumuz 2 hafta sonra doğum olur soledi bebek kanala girmiş kanamalar bi oluyor bi olmuyor yataktan kalkmiyorum gun sayıyorum şuan
Kimkibu KubosM şişli istanbul memorialde muayene 520 dogum indirimli fiyatı 8500 dendi indirimsiz 16000 civarı🙄
Yineyeniden Yenibebekyeniheyecan merhaba benimde doktorum bahar hanım 11 haftalık gebeyim sizin doğumunuz yakın sanırım süreç nasıl geçti bahar hanımdan memnun kaldınız mı ben şuan için çok memnunum ama yinede sormak istedim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi🙏
Yenibebekyeniheyecan Yineyeniden canim bnm 2 hamileliğim Bahar hanımda çok çok memnunum ve erken doğum riskim var her gün neredeyse gözetimdeyim arıyor durmadan gece mesaj atib soruyor yani iyiki tanımışım dediğim hayatımdaki insanlardan biri