Gizem1034 2020 de özel hastanelerde ve özel muayeneye giden var mı?fiyat araştırması yapan?hepimiz için fikir olabilir.yaşanılan il de çok önemli tabi☺️
gokcek07 Gizem1034 Antalya, Alanyada özel klınığe gidiyorum muayene ücreti 250 doğum ücreti ise 4000 TL, burada en pahalı Klınık ve hastane bizimki malesef ama sağlık olsun herşeyden memnunuz
NerminBal Gizem1034 İstanbul Pendik Kurtköy Ersoy Hastanesi Muayene ücreti 130₺ Normal doğum:5.000 İsteğe bağlı sezaryen:7.500₺ Sezeryan:5.500
Esraaelisa1 Gizem1034 Antalya/Manavgat ‘da Özel Akdeniz Hastanesine gidiyorum. Muayne 135 TL Normal Doğum 3500 TL İlk Sezeryan 2800 TL ☺️
gzmblky NerminBal Bende ersoy hastanesine gidiyorum ama doğum ücretlerini bu şekilde duymadım arkadaşım daha yeni yaptı size verdikleri fiyat içeriği sadece doğum mu kapsıyor ekstraları varmı acaba?
Aysbabe Kuşadası Gözde hastanesi muayne 150 tl sezaryan - normal doğum 4.900 tl ama fiyatları değişebiliyormuş
NerminBal gzmblky onu bilemiyorum ben hastaneyi ilk aradığımda telefondan fiyat böyle demişlerdi. Sana ne dediler hangi doktora gidiyorsun 😌
threestar gzmblky Maltepe Ersoy’da fiyatlar daha farklı sanırım ben muhasebeye sormuştum normal de sezaryen de 3000-4000 arasıydı
esraozbl Ayrancılar Medifemaya ya gidiyorum bende Muayene ücreti 100lira doğum her ikisinde 4bin lira 2020 yılı için ama doktorumdan da memnunum her ikisinde gayet iyi bence
KubosM Gizem1034 Diyarbakır Memorialde emniyet indirimiyle Muayeneye 125 lira veriyoruz Doguma 3150 lira denildi ama doktorumuz yardımcı olacağım fiyat konusunda dedi 🌸
Kimkibu KubosM şişli istanbul memorialde muayene 520 dogum indirimli fiyatı 8500 dendi indirimsiz 16000 civarı🙄
papatya35 Yenibebekyeniheyecan bende olama gidiyorum 10gün önce sormuştum normal 4500 ,sezeryan 5000 demişlerdi sizin doktordan dolayı mı ücret o şekilde acaba yoksa yeni mi zam geldi 😳
Yineyeniden Yenibebekyeniheyecan merhaba benimde doktorum bahar hanım 11 haftalık gebeyim sizin doğumunuz yakın sanırım süreç nasıl geçti bahar hanımdan memnun kaldınız mı ben şuan için çok memnunum ama yinede sormak istedim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi🙏
nimnih cigdemoktav nasil 6500 olabilir acaba, bana 18bin dediler. Anadolu Sigorta anlasmali indirimli fiyat ustelik
nimnih Gizem1034 Istanbuldayim, yeditepe hastanesine gidiyorum, dogum 12.5 bin. Acibademe sordum 18bin dediler. Baska istanbul hastaneleri fiyatlari bilenler paylasabilirlerse sevinirim
EcePltcn nimnih medipol koşuyolu normal doğum 2900, zorunlu sezeryan 3900, isteğe bağlı seZeryan 4500. Epidural takılırsa +1000 tl
hhb53 Gizem1034 Özel klinikte muayene oluyorum. 150 tl ücreti. Dogumumda kurtköy adatıpta olacak ikiz oldukları için 4250 tl