Ahsenduha sevval5481 33 de girdim ben ilk defa canım, arkadaşda sancın vardır yoksa istemezdi erken falan diyince tedirgin oldum 🤦♀️
Matmazelilii Ahsenduha 32. Haftadan itibaren nstye sokuyor doktorlar sancı olup olmamasıyla alakalı değil insanlar hemen korkutma derdinde
Hilalkrmzkn Esraaelisa1 nstye her girişinizde özel hastanede ücret ödüyormusunuz muayene ücreti haricinde
Ahsenduha Hadibakalim ben ilkinde 38.haftada girdiydim ilk ultrosonla bakar büyük ihtimal canım sancı falan yoksa bakmaz hemen
Babyy1S Ahsenduha bugun girdim 33+1 haftaligim muaynem vardı karnım kasıliyordu doktorum dogum sancisi oluyor bu dedi nst ye girdim sancı cikmadı cuma gunu tekrar bakalim dedi magnezyum verdi onu kullanicam
ikizlermom Ahsenduha en erken ben girdim heralde 😅 26. Haftadan beri giriyoruz ikiz gebelik ve riskli diye doktorum her hafta muayene öncesinde istiyor canım ☺️
Keskinoglu ikizlermom allah allah.benimde ilk doğum ikizdi.36.haftada doğum gerçekleşti doktorum hiç nstye sokmadan dogurdum…..Şimdi ikinci gebeliğim 34.haftada net.dedi doktorum
ikizlermom Keskinoglu benimki monokoryonik monoamniyotik tek yumurta ikizi canım yanı arada zar yok her an birbirine dolaşma ihtimali var en geç 32de doğum planlıyor doktor ondandır muhtemelen ☺️