Oznurr34 Dh52 bende aynı hastnr gıdıyorum asiye hanımı cok övuyolar fikir değiştircem nerdyse 😀 derya hanım bnm doktorum
Dh52 Oznurr34 Asiye hanım ve Derya hanım zaten iyi olarak duyduklarım eğer memnunsanız devam edin bence Derya hanımın hakkında baya iyi şeyler duymuştum 😊
Gelincikkkk Eeliff_ Bedia Zeynep bu benim ikinci doğumum sezaryan olucam Allah nasip ederse ve kesinlikle doktorumu tavsiye ederim egerki doktorunuz belli degilse ilk dogumumuda kendisi yaptı tam ball bir doktor kendisi ilgisi herşeyi çok güzel ve ilk dogumumda kendisi Beylikdüzü devletteydi düşünün devletteyken ilgisine bayılmıştım özele geçtiğini öğrenir ogrenmez hemen başladım 😊
Gelincikkkk Naren1 Bilgi aldıktan sonra banada yazabilirmisiniz bide hangi doktora gidiyorsunuz orda ?
Eeliff_ Gelincikkkk yaa çok teşekkür ederim doktorum selda hanım onda randevu bulamasaydım ben de bedia zeynep hanıma gidecektim şansıma çıktı randevu çok çook teşekkür ederim hayırlı doğumlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallaah
Ozlem01 Oznurr34 Bız ındırımlı fıyattan yararlanıyoruz normalde doktorum 250 tl 88 tl verıyorduk 10 gun oncesınde unıversıte hastanesı oldu fıyatlara zam geldı 170 tl verıyoruz. Her doktorun fıyatı farklı ama benımkı bu fıyat
sinber [silindi] rica ederim 😉 hayır maalesef sormadım ama cuma günü gideceğim sorarım hatırlatırsanız
Byznro Oznurr34 muayene 160 tl ama doğum fiyatlarını tam olarak bilmesem de normal doğum 3000 tlye yakın
Tncgamzee Sefaköy-Rumeli hastanesi Yağmur yücebaş yıldız çok mükemmel kendisi doğumumuda onunla yapmayı planlıyorum allah nasip ederse 🙏Normal 2000 sezaryan 2500 dü dn son sanırım
NeslihannK Tncgamzee Bende yağmur hanımın hastasiyim 6.Haftadan beri ama 2 tane arkadaşım yağmur hanimda doğum yaptı 2sinide sezeryan oldu biraz sezeryan tercih eden bi doktor. Ben doğumu başakşehirde dusunuyorum bakalim. Ama yağmur hanım gerçekten çok naif 🥰
Gelincikkkk Eeliff_ Aminn inşallah kesinlikle pişman asla olmazsınız size full garanti veririm 2 arkadaşımı daha yönlendirdim bu nasıl bal bir doktor dediler ve full ona devam etme kararı aldılar sizde gidin ne demek istediğimi anlıcaksınız ve düşünün benim şuan oğlum 10 aylık ve ben 7 aylık bebeyim üst üste gebelik oldu benimki 😊
bsranderyaa heyymomm bende kendisine gidiyorUm Nil Hanimi da çok övüyorlar saglikla kucagimiza allaim insalalh
heyymomm bsranderyaa evet nil hanımı da çok duydum ama o daha yoğun oluyormuş daha çok tanındığı için malum 😌
Oznurr34 Dh52 çok şükür memnunum ya doktorumdan allah kucagımızda gormeyı nasip etsin inşallah bebişlerimizi🙏🏻
burcina Medicana international ‘da Prof. Dr. Işık Üstünel’ e giditoeum. Mükemmel bir doktor. Kesinlikle imkanı olan varsa ona gitsin. Herşeyinizle özel ilgileniyor. Sadece hastası sizsiniz sanıyosunuz :) Bilgisi, birikimi tartışılmaz zaten.
Matilda_ burcina Bende Işık Bey’e gidiyorum. Gerçekten çok memnunum.Şiddetle tavsiye ederim.Her muayenede bir psikolog edasında rahatlatıcı tavrı ile çok rahatlatıyor.