Gigy mertyagizannesi Yeniyüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde anlaşması var doktorumun,muayeneyi kadın sağlığı merkezinde oluyorum ,doğum 5-6 bin bandında sanıyorum
Gigy UmmuHamza çok duydum ve bir kez muayaneye gittim inanılmaz ilgili ve anlayışlı,çok uzak bana yoksa devam ederdim 😊
UmmuHamza Gigy Gerçekten çok ilgili sadece bazen çok yoğun oluyor ve kafa dağınık oluyor çok sohbet edemediği oluyor ama bu iyi bi doktor olduğu gerçeğini değiştirmiyor 🥰 bende başakşehirden gidiyorum kendisine gidebilirseniz gidin inşaAllah 🌸
tgba34 mertyagizannesi Acıbadem de yapacağım inşallah. Doktorumdan da memnunum şimdilik. İnşallah doğumdan sonra da aynı düşüncelere sahip olurum 🌸
Gigy UmmuHamza ben de riskli gebelik Grubundayim uzun zamandır başka doktorla ve perinatalogla devam ediyorum değiştiremem artık ama orada olanlara tavsiye ediyorum hep 🙏
Bsraskmn UmmuHamza bende nisa hastanesine derya hanıma gidiyorum başakşehirde oturuyorum sizin doğum yakınmı şafak kaç☺️
momelif EsinCemreDogan merhaba orda hangi dr a gidiorsnz acaba kontrole gidecegimde oneriniz var midir
EsinCemreDogan momelif Kesinlikle Şebnem Hanım ♥️ Bitanedir, ben ve birçok tanıdığım hep onda doğurduk 🙈
Esra3460 NeslihannK randevu bulabiliyormusun bu ara acaba ben bulamıyorum bir türlü 38 haftalık oldum gitmem lazım ama gidemiyorum
babymam0304 NeslihannK tavsiye edeceginiz doktorunuz varmi cam sakurada ve memnunmusnuz ordan. Ozelde cok pahali dogumlar
Ozlem22 NeslihannK Bende orda yapmam istiyorum ben 5 gün yattim.kanamam vardı O kadar güzel.ilgi alaka varki özelden daha güzel
tgba34 [silindi] evime Halkalı Atakent Acıbadem yakın olduğu için orayı tercih ettim. Evet fiyat bilgisi aldım ama benim özel sağlık sigortam var o yüzden fiyatlar farklı oluyor biraz normal fiyatlarına göre
badekusunannesi Ecesuben doktorunuz kim ? Memnun musunuz hastane ve doktordan bir de doğum fiyatları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim . ben doğuda öğretmenin doğuma bir ay kala ailemin yanına İstanbul’a geleceğim o yüzden hiçbir fikrim yok o civardaki doktorlar hakkında 🤗
limonluchescake Meva-annesi hadi hayırlısı bakalım 😊 hayırlı güzel doğumlariniz olur insallah. Haberdar edin bizleri de 😇😇
Eeliff_ mertyagizannesi beylikdüzü medilife hastahanesi selda hanıma gidiyorum doğumumu da onda yapacağım ama ücreti henüz konuşmadık
Gelincikkkk Eeliff_ Bende Allah nasip ederse orda yapıcam daha 2 gün önce gittim görüştüm doğum ücretini normal 1850 sezaryan 2450 mış fiyatları
Polencim Bilgemert selam canım bende nalan hanıma gidiyorum memorial hizmet hastanesi 😊sen kaçıncı haftadasın ?
nimnih tgba34 Kadikoydeki Acibadem bana Anadolu sigorta anlasmali fiyata 18bin dedi, sizin sigorta hangisi ve ne fiyatverdiler acaba
Aslihanilhan Ezgim doktorunuzdan memnun musunuz bende Medicana da Faruk onur bey vardı ona gidiyordum. Yurt dışına yerleşmiş . Tekrar doktor arayışına girdim. Simdi yavuz beyi söylediler ama iyi mi nasıl ?
Gelincikkkk Naren1 Bilgi aldıktan sonra banada yazabilirmisiniz bide hangi doktora gidiyorsunuz orda ?
nimnih Naren1 inanamiyorum bu fiyatlara, ben de mi bir yanlislik var, nst ye 457 lira verdim bugun. Nst arti muayeneye 770 vermistim gecen ay. Anadolu yakasinda onerebileceginiz biryer varsa biz de gidelim bana fahis fiyatlar odetmisler