DefneUraz Kızlar hamileliğinizde b12 eksikliği yaşadınız mı bebeğe bi zararı olur mu sizce. Ben iğne kullandım ama yine de b12 düşük doktorum da düşük ama iğne veremem artık dedi. Bebeğe zararı var mıdır evham yaptım
Baby216 DefneUraz benimde b12 değerim aşırı derecede düşüktü artık bende halsizlik yapıp yatırıyordu. Hamileyken normal b12 ilaçları kullanılmıyor perinatalog kullandığım Demir ilacını gyno ferro sanol ile değiştirdi bu ilacın içinde b12 ve folik asitte var birazda olsa değerlerim yükseldi
Haticekablan DefneUraz Bende aynı durumdayım igneye başladık ve kan ilacım değişti içini ferah tut bi şey olmaz onlar Allah a emanet sağlıkla kavuşuruz inşallah 🌸
1prensesgeliyor DefneUraz banada doktorum bugün yazdi. Çünkü agzimda dudagimda yarık ve yara oldu söyledim . Test yapti b12 hapı yazdı.
berus Bende de var malesef. Ilac vermisti doktor onu kullanamadım sprey kullanıyorum ve et tüketiyorum yukseltsin diye.
Nuray23 Baby216 hamileyken normal b12 ilaci kullanilmiyor mu. Bana igne verdi. Eskiden de kullanmistim ayni igneden. 5 tane vuruldum haftada 1 olmak uzere. B12 tavan yapti valla 😂
Baby216 DefneUraz bilmiyorum ki canım kutunun üzerinde aynen bu şekilde yazıyor . Belki içerikleri farklıdır
berus DefneUraz balık için omega 3 tuket o cok onemli. Et yiyemiyorsan doktora soyle bebegin ihtiyacı var bi ilac verir sana canim
DefneUraz berus balık için omega3 istedim multivitamin verdi içinde omega var artı olarak da günde 3 adet ceviz ye dedi😊
Attent 1prensesgeliyor Vücuttan gelen sinyallerin, hangi vitamine ihtiyaç duyulduğunu söyler dudak yarikligi yara çatlaklar falan b 12 eksikliği