NeslihannK Nihall23 yaa kıyamam 🤗🤗 Kuzum eğer doktorun herhangi bi yasak koymadıysa cinsel ilişkinin faydası var diye biliyorum rahim ağzı genişlediği icin bebek daha rahat kanala iniyo tabi sen yinede doktoruna danış 🥰
Nihall23 crescent_ banada haftaya pazartesi gel dedi canım doğum olmazsa rahimden doğumu tetikliycem dedi 1 cm açıklıkta varmış inşallah o zamana kadar gelirde 🤦♀️ Bana kanamam olabilir dedi ama hiç bişey yok maşallah dogmiycak bu kiz😀
crescent_ Nihall23 evet son muayenede benim de kahverengi lekelenmem olmuştu. ben de son ayda 2,5 cm açıklıkla geziyordum. hastaneye gittiğimde 4 cm di. seninki de güzel güzel açılışını yapacak inşallah 💕 kendiliğinden olmasa da suni sancı hızla açıyor ✌🏼
snm_ Nihall23 burada bazen abartılıyor ya ben öyle düşünüyorum şahsen 😂 benim ikinci tecrübem oldu 34.haftamda yapmışlardı erken doğum riski oluştu bir anda sonrada bugün yaptılar işte valla hiç acımıyor 10 saniye bile sürmüyor bakması😂
Nihall23 snm_ burda okuduklarimda kadın bütün elini sokucak falan sandim😀😀 sen kaç haftaliksin canım varmıymış açıklığın
snm_ Nihall23 38.haftamdayım doktor 3 parmağıyla baktı biraz derinlere doğru ona rağmen acımadı yani😂 ebe 2 parmakla yapmıştı. Ya açıklığı sormayı unuttum doktoruma o da söylemedi 🙈 bugün biraz kafası dalgındı ya söylemeyi unuttu ya da açıklığım yok😂
Nihall23 crescent_ çok sağol canım amin inşallah 🥰 benim daha 1 cm falanmış açıklık 🙄 sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah ❣
Nihall23 snm_ benimde 2 parmağıyla yaptı galiba bende hiç bişey hissetmedim 🤭 ben sormasam benim doktorumda soylemiycekti heralde😀
NeslihannK Canantatli Hayır kuzum yukarıda da yazdım aksine çok tembel bi hamilelik geçirmiştim simdi daha hareketliyim bakalim bu sefer naisl olcak 🥰