Senaaay ben şuan hastane de yatıyorum cumartesi sertleşti bir daha düzelmedi. Bebek kanala inmiş erken doğum olacak lütfen gidin kimseye sormayın ciğer geliştirici oldum yatıyorum hastane de bebeğin sancisi oluyor o

Senaaay o haftada bnmde hareketsizdi ama elinle fln karnini ovala soyle bir tik tik saga sola vur az az tepki veriyormu birde onu dene denemissindr belkide

Senaaay insallah canim uyuyordur birseyi yokdur Allaha emanetler rabbim korusun hepsini

Fulya1993 of kuzum çok gecmıs olsunn allahım sana bebişine şifa versin. Şimdi gidiyorum. ınsallah hayırlı haber verırsın sen de bizlere

Senaaay birşey yoktur inşallah iyidir bebeğin yeri daraldığı için az hareket etmiştir Bir doktora git bakalım ne diyecek sana Allah’ın izniyle iyidir haber et bizede🤲🤲🌼

Senaaay bize de haber verirsen çok seviniriz bende 34 haftaligim hatta dün post açtım hareketlerde azalma diye ama.cok şükür dün geceden beri duzeldik merakettim simdi sende de aynısı olunca

Senaaay merhaba. 34+5 haftalık olduk.
            dün öğle saatlerinden beri bende bebeğimin hareketlerinde azalma hisseettim gece de vücudumda ki hat safhada kaşıntı yüzünden sabaha karşı uyandım kızımda hala hareket aynıydı ve bir tarafa toplanıyordu karnımın orta kısmına. Kalktım çikolata ve Elma yedim bir dilim sonra sol tarafıma yattım hareketleri çok sıkı olmasa da hafif şekilde hissettim şimdi sabahtan beri şükür net hissediyorum ama ağır hareketler çok hızlı değil. Yine de doktorumu bilgilendiricem bu konuda. İnşallah bir problem yoktur

mnh_ttl kızlar merhaba . Muayenem ve nst ye girdim . Doktorum çok iyi bu haftalarda bu durumlar normal korkulacak bır sey yok dedi çok şükür. Bu arada 34+5 2350 grmmış bebeğim.Kasılmalar daha sık olacak bol yürüyüş sguat yap dedi. Bebeğin poposu baskı yapıyormus. Çok tesekkur ederim Allah hepınızden razı olsun sizler de içimi ferahlattınız

Senaaay o sertleşme hiç geçmeden olduysa durmayın gidin erken doğum belirtisi ayrıca kordon problemlerinde de kasılma başlar ve uzun süreli geçmez özellikle göbek bölgenizde olduysa hiç beklemeyin

Senaaay sende bizim içimizi rahatlattı canım hayirlisiyla al kucağına inşallah 😍

Senaaay hastaneden çıktım canım ciğer geliştirici oldum her an gelebilir bekliyoruz

Senaaay bende gece uyandigimda haraket edemeyecek kadar kasilmam oluyor ama lavaboya cikinca biraz daha rahatlıyorum. Seninkide idrar sıkışmasından olabilir mi?

Nhl_gndm bilmiyorum ki kuzum idrarım 24 saat var. Uykudan uyanırken daha yoğun oldugunu hıssedıyorum. Belki de kendımı ksıyorum ıdrarımı uykuda tutmak için