34 haftalık anneler acill yardım lütfen
Senaaay ben şuan hastane de yatıyorum cumartesi sertleşti bir daha düzelmedi. Bebek kanala inmiş erken doğum olacak lütfen gidin kimseye sormayın ciğer geliştirici oldum yatıyorum hastane de bebeğin sancisi oluyor o
Senaaay haber ver mutlaka bize de inşallah bi sorun yoktur
Senaaay birşey yoktur inşallah iyidir bebeğin yeri daraldığı için az hareket etmiştir Bir doktora git bakalım ne diyecek sana Allah’ın izniyle iyidir haber et bizede🤲🤲🌼
Senaaay merhaba. 34+5 haftalık olduk.
dün öğle saatlerinden beri bende bebeğimin hareketlerinde azalma hisseettim gece de vücudumda ki hat safhada kaşıntı yüzünden sabaha karşı uyandım kızımda hala hareket aynıydı ve bir tarafa toplanıyordu karnımın orta kısmına. Kalktım çikolata ve Elma yedim bir dilim sonra sol tarafıma yattım hareketleri çok sıkı olmasa da hafif şekilde hissettim şimdi sabahtan beri şükür net hissediyorum ama ağır hareketler çok hızlı değil. Yine de doktorumu bilgilendiricem bu konuda. İnşallah bir problem yoktur
mnh_ttl kızlar merhaba . Muayenem ve nst ye girdim . Doktorum çok iyi bu haftalarda bu durumlar normal korkulacak bır sey yok dedi çok şükür. Bu arada 34+5 2350 grmmış bebeğim.Kasılmalar daha sık olacak bol yürüyüş sguat yap dedi. Bebeğin poposu baskı yapıyormus. Çok tesekkur ederim Allah hepınızden razı olsun sizler de içimi ferahlattınız
Senaaay çok sevindim çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına :)
Senaaay hastaneden çıktım canım ciğer geliştirici oldum her an gelebilir bekliyoruz