Bütün gece karnım taş gibiydi kızlar masaj yaptım yürüdüm ama sertlık gecmedi. Normalde cok hareketli oğlum ama hıssedemıyorum geceden beri sabah bı hıckırık gbı mınık bır sey hıssettim sadece. Ne yapmalıyım. Doktoruma yazdım ama henüz dönmedi. Cuma günü de kontrlum var

Senaaay tatli seyler yeyip sesssiz odada soluna yat cnm yinede etmesse dr gorunmende fayda var ne olur ne olmaz.

Senaaay canım bende geçen hafta 34 ken yani sürekli öyle sertleşip açılıyordu, arkadaşlarım falan yalancı kasılma dedler ama doktorum direk erken doğum belirtisi hemen gel dedi baktı gerçek doğum kasılmasıymış sıklaşırsa doğuma gideriz dedi. Ama dediğim gibi sertleşip açılıyordu tekrar.

Senaaay tatlı soğuk bişeyler yiyip için sol tarafınıza uzanıp dinlenin,acile de gidebilirsiniz doktorunuz dönmediyse içiniz rahatlar

Gidin bi nst ye bağlasınlar sizi sancınız mı var, yalancı sancı mı belli olur ona göre bir şeyler yaparlar.

Bcsahat bende şimdi aradım cuma olan randevumu bugune aldım. İnşallah bır sıkıntı yoktur canım😞

Esra3334 şimdi cıktım yola kuzum başka bır duygu sabahı zor ettim doğunca napıcaz biz

Senaaay ben şuan hastane de yatıyorum cumartesi sertleşti bir daha düzelmedi. Bebek kanala inmiş erken doğum olacak lütfen gidin kimseye sormayın ciğer geliştirici oldum yatıyorum hastane de bebeğin sancisi oluyor o

Senaaay o haftada bnmde hareketsizdi ama elinle fln karnini ovala soyle bir tik tik saga sola vur az az tepki veriyormu birde onu dene denemissindr belkide

Senaaay insallah canim uyuyordur birseyi yokdur Allaha emanetler rabbim korusun hepsini

Fulya1993 of kuzum çok gecmıs olsunn allahım sana bebişine şifa versin. Şimdi gidiyorum. ınsallah hayırlı haber verırsın sen de bizlere

Senaaay birşey yoktur inşallah iyidir bebeğin yeri daraldığı için az hareket etmiştir Bir doktora git bakalım ne diyecek sana Allah’ın izniyle iyidir haber et bizede🤲🤲🌼