Fidnnn akcayaanneoluyorum bişiy daha soracam ben perşembe günü 36 haftalık olacam bebişin kilosu ne kadar ben cok merak ediyorum perşembe günü randevum var benmde
akcayaanneoluyorum Fidnnn Bebekten bebeğe değişir tabi karşılaştırma yapmak ne kadar doğru olur bilemem ama bugün ölçtürmüşse 3037 gr 51 cm dedi doktorumuz. Mutlaka yanılma payı var biliyorsunuz +-400 gr 😬 Sağlıklı olsunlar da kilosu çok önemli değil ❤️💜🖤🥰
akcayaanneoluyorum caglanurr Çok teşekkür ederim 😍 Sizinde huzurlu yıllarınız olsun inşallah ❤️ Eşimin doğum tarihi ve benim doğum tarihim 12 Haziran, 12 Ocak 😬 Eğer bir terslik olmazsa kızımızın 12 Kasım olacak 😍
Smeyyesayin akcayaanneoluyorum yok geçmiyor geçmiyor aksine uzuyor doğum şeklimiz de belli olmayınca hele hiç geçmiyor 😊
akcayaanneoluyorum Smeyyesayin Önemli olan sağlıkla gelmesi 🥰😍😍😍 Ne zaman isterse o zaman gelecek demek ki 🙈😅😬
caglanurr akcayaanneoluyorum ne güzel ❤️ Bende doktora çok ısrar ettim 12 kasımda sezeryanla alın diye ama kabul etmiyor 🤦🏼♀️
Smeyyesayin akcayaanneoluyorum öyle tabiki 😊 inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza gerisi onlara kalmış 🌸
akcayaanneoluyorum caglanurr Bizimki de denk geldi 🥰 Yoksa 24’ü tahmini doğum tarihi, isterdim 24’ünde doğsun 🙈😬 Kısmet 🌸