Tgcehalil Sermec27 kac doktora gittim ama 1 kere olmus 1 kere daha olur diye yolladilar basindan sadece hormon testi yaptilar
ElifMnll Tezcansadulla canm iğne olmadan 11. Gün böyleyse kesin hamilesn benim ikincide öyle öğrenmştm iğne vurulmadm ovulasyonla takip ettm 11. Gün pozitifti hamileydm🥰
Tezcansadulla ElifMnll postuma baksana ikitane test attim hadi insallah adete 2 gun kala postu benim insallah vardir insallah
ElifMnll Tezcansadulla canm bence kan verr çünkü benimde yumurtlamadan 11. 12. Gün Silikti ve hamileydm🥰 ve var gibi bu testten pek anlamasamda bence var 🥰
Tezcansadulla ElifMnll cnm hollandadayim ben burda biraz hastaneler sknti korona vakalari artti o yuzden dikkat cevirmiyolar pek
aeh ElifMnll evet koyulaşıyo gibi ama siz yine 14. günü bekleyin net sonuç için. İğnenin etkisi olabilir çünkü
ElifMnll aeh canım kan veremedm bugün ama vermeme gerek kalamdı iğneden sonra 12. Gün dünkinden bile silik çıktı sanırım iğne etkisi geçti ve bu Yda olmadı😔
aeh ElifMnll benim 12. gün negatif 14. gün pozitif çıktı canım hemen ümitsizliğe kapılma daha zamanı var bekle 🌸 20. gün çıkan bile var
EsrSvm esma124 Canım ,çok teşekkür ederim.Benim için çok bilgilendirici oldu ❤️ Yarın 12. Günüm.Bir deniyim bakalım çıkacak mı ☺️